Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένας ακόμη θάνατος – Νεκρός ιερέας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

303
blank

Πρόκειται για τον π. Χριστόφορο Δαβράζο, τον 40ο νεκρό στη ΜΕΘ Covid
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, μετά από συνάντηση που είχε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, αναφορικά με τη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid.
Ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ότι στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύτηκαν πλην δύο ασθενών που νοσηλεύονταν μέχρι και τη συνάντηση, 39 ασθενείς, εκ των οποίων οι 38 απεβίωσαν μέσα στη μονάδα και ο ένας αφού μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο.
Από τους δύο που νοσηλεύονταν την ώρα της συνάντησης με τον διοικητή έχασε τη ζωή του ο ένας.
Ο λόγος για τον 71χρονο συνταξιούχο εφημέριο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του Καινουργίου, π. Χριστόφορο Δαβράζο ο οποίος και έχασε τη «μάχη» για τη ζωή, με την «μαύρη λίστα» όσων έχασαν τη ζωή τους στη ΜΕΘ Covid να μεγαλώνει.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί το Σάββατο 5 Ιουνίου, στην 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο.

πηγή:agriniopres.gr

blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 5 =