Άγριλος - Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη

Άγριλος - Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη

Όχι από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για δομή φιλοξενίας μεταναστών στον Άγριλο

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υιοθετεί τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ακαρνανίας περί φιλοξενίας μεταναστών στον Άγριλο Αμφιλοχίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που συνήλθε στις 10.02.2020 στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ομόφωνα υιοθέτησε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ακαρνανίας που εκφράζουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας και μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών, στo στρατόπεδο “Ψαρογιάννη” στον Άγριλο Αμφιλοχίας.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης προσπαθούν να πετάξουν την καυτή πατάτα από πάνω τους ,φορτώνοντας ευθύνες και βάρη ανθρώπους που δεν τους αναλογεί κάτι τέτοιο.Η πλήρης εγκατάλειψη του μέρους από την πολιτεία, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι διάχυτη όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου. Τώρα, έρχεται η αξιοποίηση μέσα από το στρατόπεδο προσφύγων που θέλουν να εγκαταστήσουν με το ζόρι. Άραγε, γνωρίζουν τις συμφωνίες που υπέγραφαν και δίνουν το δικαίωμα στους μετανάστες που περνούν στην ενδοχώρα να μείνουν εκεί και να μην επαναπροωθούνται?Έχει αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες για το μέρος και τη ζωή των ντόπιων που είναι εντελώς απροετοίμαστοι για όλα αυτά?Όταν κάνατε περιοδείες στο νομό μας πριν τις εκλογές, μιλούσατε μόνο για ανάπτυξη.Σε έναν τόπο που τον έχετε στρατηγικά εγκαταλείψει και δεν υπάρχει έργο ούτε για δείγμα έρχεστε με τις επιτάξεις να δώσετε το τελικό χτύπημα.Πείτε στους νέους που θέλουν να επιστρέψουν στα χωριά τους ,να γίνουν καλλιεργητές ,να κάνουν επένδυση στον τόπο τους, πώς θα τους εξασφαλίσετε σταθερότητα και ασφάλεια μ αυτές τις συνθήκες .Σε μια δημοκρατία δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ,να λέμε άλλα πριν τις εκλογές και μετά άλλα να πράτουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*