Χρυσές δουλειές κάνουν τα βουλκανιζατέρ  από τις λακκούβες στην Αιτωλοακαρνανία  – επικίνδυνη η κατάσταση για τους οδηγούς.

Χρυσές δουλειές κάνουν τα βουλκανιζατέρ από τις λακκούβες στην Αιτωλοακαρνανία – επικίνδυνη η κατάσταση για τους οδηγούς.

Δεν προλαβαίνουν να επισκευάζουν  και να αντικαθιστούν κλαταρισμένα ελαστικά τα βουλκανιζατέρ  της ΕΟ στην Αιτωλοακαρνανίας. Όπως λέει χαρακτηριστικά στο «Μ» επαγγελματίας της περιοχής, «τις μέρες των εορτών δεν προλάβαινα να φτιάχνω σπασμένα λάστιχα από τις λακκούβες.  Συγκεκριμένα,  σε μια μόνο ημέρα έφτιαξα 22 κλαταρισμένα λάστιχα  από ταξιδιώτες που πήγαιναν διακοπές. Ιδικά  τα αυτοκίνητα με χαμηλό προφίλ ελαστικού δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν τη βλάβη, έχω δει ακόμη και ζάντα κομμένη στα δύο». Όπως μας λέει στη συνέχει ο επαγγελματίας, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αντικαθιστούν τα σπασμένα λάστιχα με μεταχειρισμένα,  η αλλάζουν  μόνο το λάστιχο που έχει βλάβη,  με ένα καινούριο,  αφού χρήματα δεν υπάρχουν. Χαρακτηριστικό της κατάστασης και  το τροχαίο που έγινε προχτές το βράδυ έξω από την Αμφιλοχία (Παραζαριά), όταν προπορευόμενο όχημα φρέναρε για να αποφύγει  λακκούβα, πράξη που είχε ως αποτέλεσμα  την καραμπόλα τριών αυτοκινήτων χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*