Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στην Καλλιθέα: Κρατούσε την νεκρή μητέρα της στην ντουλάπα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

94
blank

Μία 58χρονη γυναίκα ζούσε επί τρεις εβδομάδες με το πτώμα της μητέρας της στην ντουλάπα. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας.
Επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες μία 58χρονη γυναίκα κρατούσε το πτώμα της 92χρονης μητέρας της στην ντουλάπα του σπιτιού τους, στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από τηλεφώνημα που έκαναν στην Άμεση Δράση γείτονες των δύο γυναικών, λόγω της έντονης δυσοσομίας που αναδυόταν από την ισόγεια οικία της οδού Σαριπόλου, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και εντόπισαν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στη ντουλάπα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η 58χρονη είπε στους άνδρες της Αστυνομίας ότι έβαλε την νεκρή μητέρα της στο συγκεκριμένο σημείο, πριν από τρεις εβδομάδες, γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία της.
Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της γυναίκας σε ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − three =