Τσίπρας: Τέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες – Θα παραμείνουμε στο ευρώ

Τσίπρας: Τέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες – Θα παραμείνουμε στο ευρώ

Υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού, υποστήριξε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
Συνέντευξη με τίτλο: “Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Realnews.
Στη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει: “Υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης”. Επίσης, σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα” – “Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο”.
Ο Α. Τσίπρας απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρίνισε: “Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια”.
Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Παπανδρέου και αποκαλύπτει ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του αν εκλεγεί.

 

πηγή:news247

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*