Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: «Είδα τα φώτα και έγινε το κακό»

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: «Είδα τα φώτα και έγινε το κακό»

H σύγκρουση των οχημάτων στη Βουλιαγμένης ήταν αναπόφευκτη καθώς ο ηλικιωμένος οδηγούσε επί 1,5 χλμ ανάποδα
Ο 40χρονος που τράκαρε με τον ηλικιωμένο που οδηγούσε ανάποδα στη Βουλιαγμένης, περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές από τη σύγκρουση.
Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητο 40χρονου άνδρα, μετά από σύγκρουση με όχημα ηλικιωμένου που οδηγούσε επί 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης.
«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα», δήλωσε ο 40χρονος οδηγός μιλώντας στο ΜΕGA.

Πώς έγινε το ατύχημα
Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βάρκιζα.
Ξαφνικά, βλέπει μπροστά του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος ερχόταν κατά πάνω του.
«Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η σύγκρουση με το όχημα του 40χρονου ήταν αναπόφευκτη.
«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί».
Το όχημα που κατευθυνόταν κανονικά στην πορεία του κατέληξε ντελαπαρισμένο στη νησίδα, σχεδόν σαν μία άμορφη μάζα.

Μέσα από αυτό, ο 40χρονος κατάφερε να βγει ολομόναχος.
«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*