Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία: Ανήλικο παιδί πνίγηκε σε πισίνα τουριστικού καταλύματος στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε

στις

128

Τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή (13/4) σε βίλα στο Τσιλιβί Ζακύνθου, με ένα τετράχρονο αγοράκι να εντοπίζεται νεκρό στην πισίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πρόκειται για παιδί από τη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο είχε γεννηθεί το 2021 και βρισκόταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με την 26χρονη μητέρα του, τις δύο θείες του, την γιαγιά και τον παππού του.
Το παιδί εντοπίστηκε από τον παππού του στην πισίνα της βίλας στην οποία διέμενε η οικογένεια υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ήταν εντός του δωματίου και ετοιμάζονταν να φύγουν από το κατάλυμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πνιγμό.
Έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί διέφυγε της προσοχής της μητέρας του, διενεργεί το Α.Τ. Ζακύνθου, πάντως μέχρι στιγμής η 26χρονη δεν έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × three =