Τρένο εκτροχιάστηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης – Τέσσερις νεκροί, 63 τραυματίες

Τρένο εκτροχιάστηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης – Τέσσερις νεκροί, 63 τραυματίες

Τρένο εκτροχιάστηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές φοβούνται για πολλά θύματα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και 63 τραυματίες.ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-Ένα τρένο Metro-North επιβατών εκτροχιαστεί σε ένα καμπύλο τμήμα της γραμμής στο Μπρονξ την Κυριακή το πρωί, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας 63, όπως ήρθε για να ξεκουραστούν μόλις εκατοστά από το νερό, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Νέα Υόρκη ΦΕΚ Andrew Cuomo ανακοίνωσε τους θανάτους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο χώρο της συντριβής κοντά στο σταθμό Spuyten Duyvil. Είπε αρχές πιστεύουν ότι ο καθένας στο χώρο έχει λογιστεί και ότι οι ερευνητές από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών είναι καθ ‘οδόν.
Τρεις από τους νεκρούς βρέθηκαν έξω από το τρένο, και ένας βρέθηκε μέσα, ανακοίνωσαν οι αρχές. Οι οικογένειές τους δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί.
Έντεκα άνθρωποι πιστεύεται ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσαν οι αρχές. Ο χειριστής του τρένου ήταν ανάμεσα στους δεκάδες τραυματίες, Cuomo δήλωσε.
Φωτογραφίες Δείτε τις φωτογραφίες
Ο μετακινούμενος, ο οποίος ήταν σε ένα τρένο που εκτροχιάστηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2013 στο δήμο Bronx της Νέας Υόρκης, αυτή που παρατηρείται μετά από να διασωθεί.zoom
Μητροπολιτική αρχή μεταφορών εκπρόσωπος της Marjorie Anders είπε ότι η μεγάλη καμπύλη όπου συνέβη το εκτροχιασμού σε αργή ταχύτητα, την επιφάνεια. Το μαύρο κουτί θα πρέπει να είναι σε θέση να πει πόσο γρήγορα το τρένο ταξίδευε, Anders είπε.
Ο εκτροχιασμός του τρένου Νότου Hudson Γραμμή αναφέρθηκε σε περίπου 07:20 π.μ., ανακοίνωσαν οι αρχές. Το τρένο εγκατέλειψε την πόλη από Poughkeepsie στις 5:54 π.μ. και πρόκειται να αφιχθεί at 7:43 π.μ. στο Grand Central Terminal στο κέντρο του Μανχάταν.
Τέσσερις ή πέντε αυτοκίνητα στο τραίνο επτά αυτοκινήτων εκτροχιάστηκε περίπου 90 μέτρα βόρεια του σταθμού, η Μητροπολιτική αρχή μεταφορών είπε σε ένα δελτίο ειδήσεων. Αλλά κανένα από τα αυτοκίνητα που εισήλθαν στις Hudson ή Harlem ποτάμια, τα οποία είναι γειτονικά, το MTA είπε.
Το τρένο φαινόταν να πηγαίνει “πολύ πιο γρήγορα” από ό, τι συνήθως, καθώς πλησίασε την καμπύλη που έρχονται στο σταθμό, επιβατών Frank Tatulli είπε WABC-TV.
MTA Πρόεδρος Thomas F. Πρέντεργκαστ ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου, εφόσον η ταχύτητα ήταν κάτι αρχές σχεδίαζαν να ερευνήσει.
“Αυτό θα ήταν ένας από τους παράγοντες», είπε, προσθέτοντας ότι η έμφαση τώρα ήταν για τους επιβάτες οι οποίοι τραυματίστηκαν.
Joel Ζαρίτσκι δήλωσε στο Associated Press ότι ήταν στο δρόμο του στη Νέα Υόρκη για μια οδοντιατρική σύμβαση.
“Κοιμόμουν και ξύπνησα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κυλά αρκετές φορές. Τότε είδα το χαλίκι που έρχονται σε μένα, και άκουσα ανθρώπους να ουρλιάζει. Υπήρχε παντού καπνός και τα συντρίμμια. Οι άνθρωποι ρίχτηκαν στην άλλη πλευρά του τρένου », είπε, κρατώντας αιματηρή δεξί του χέρι.
Οι επιβάτες είχαν απογειωθεί το τραίνο εκτροχιάστηκε, με δεκάδες από αυτούς με ματωμένο και γδαρμένο, κρατώντας πάγο στο κεφάλι τους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, δήλωσε 130 πυροσβέστες είχαν ανταποκριθεί σε εκτροχιασμό.
Η συντριβή αναφέρθηκε από τον μηχανικό, και δεν ήταν σαφές αν τα άλλα μέλη του πληρώματος ήταν μεταξύ των τραυματιών, ο MTA είπε.
Edwin Valero ήταν σε μια πολυκατοικία πάνω από τον τόπο του ατυχήματος όταν η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε. Είπε ότι κανένα από τα αυτοκίνητα μπήκε στο νερό, αλλά τουλάχιστον ένα κατέληξε λίγα μέτρα από την άκρη.
Κατά την πρώτη, είπε, δεν το είχα προσέξει ότι το τρένο είχε γυρίσει πάνω.
«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε μετατραπεί πάνω μέχρι που είδα ένα πυροσβέστη με τα πόδια από το παράθυρο», είπε.
Υπηρεσία Amtrak Αυτοκρατορία είχε σταματήσει μεταξύ Νέας Υόρκης και Albany μετά από εκτροχιασμό. Amtrak, δήλωσε υπηρεσία της Βορειοανατολικά Διάδρομος μεταξύ Βοστόνης και της Ουάσινγκτον ήταν ανεπηρέαστη.

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*