Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο ΔΣ στο δήμο Αγρινίου

Δημοσιεύτηκε

στις

33

Ολοκληρώθηκε η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά την οποία αποφασίστηκε η εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου θητείας από 8 Σεπτεμβρίου 2019 έως 6 Νοεμβρίου 2021.

Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Ιωαν. Φαρμάκης, Αντιπρόεδρος ο Ν. Θεοδωρόπουλος και Γραμματέας ο Δ. Κουρουμπλής.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι: Ν. Γκρίζης, Κ. Καλαντζής, Σ. Κολοβός, Π. Καψάλης, Χρ. Κορδολαίμης, Π.Ζέρης.

Αναπληρωματικά μέλη: Μ.Παπαγεωργίου, Ευθ.Γρίβας, Κ.Τσιαμάκης, Ελ. Αραχωβίτης, Ηλ. Παπαχρήστος, Αθ. Κοντονάσιος.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι: Β.Φωτάκης, Χρ. Ζαρκαβέλης, Γ.Μελιάδης, Ε. Κραβαρίτη, Γ. Μπελεβώνη, Σπ. Μολώνης.
Αναπληρωματικά μέλη: Κ. Κιτσοπάνος, Κ. Καλαντζής, Σπ.Φλώρος, Αμ. Γιαννακά, Β.Καραγκούνη, Δ.Κουρουμπλής.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αμέσως μετά την διαδικασία δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο προεδρείο του Δ.Σ για τη συνεργασία και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και τα μέλη των Επιτροπών.
Εύχομαι στους νέους και παλαιότερους συναδέλφους καλή δύναμη. Πιστεύω στην ουσιαστική συμβολή σας και στηρίζομαι στην πολύτιμη εμπειρία σας.
Μια νέα θητεία ξεκινά, στην οποία καλούμαστε ν’ ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας. Με αυξημένες ευθύνες, σε νέο θεσμικό πλαίσιο.
Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες απαιτήσεις του δήμου μας και οφείλουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και χρηστά.
Σας ζητώ λοιπόν να ξεπεράσουμε τις πολιτικές αντιθέσεις, να συμπλεύσουμε και να γίνουμε ένα στιβαρό δημοτικό συμβούλιο για το συμφέρον πόλης. Με πνεύμα καλής θέλησης και συναίνεσης, οφείλουμε να συνεργαζόμαστε στα αυτονόητα και να ανταποκρινόμαστε στον κομβικό μας ρόλο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να σκύψει στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και να στηρίξει την απελευθέρωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων των τοπικών κοινωνιών.
Καλή επιτυχία στα καθήκοντα σας».

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *