Το νέο «διαστημικό» αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το νέο «διαστημικό» αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το McLaren Senna του σταρ της Γιουβέντους έχει ιπποδύναμη 800 αλόγων και η τιμή του μπορεί να φτάσει έως και το ένα εκατομμύριο ευρώ
Είναι γνωστή η αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές, προτού ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για το Φάιναλ Φορ του Nations League, παρουσίασε το νέο απόκτημα της μεγάλης συλλογής του.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό McLaren Senna, ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με 800 άλογα ιπποδύναμη, το οποίο έχει τελική ταχύτητα 340 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα εκατό χιλιόμετρα την ώρα.
Η τιμή του «διαστημόπλοιου», η οποία κυμαίνεται από 850 χιλιάδες έως ένα εκατομμύριο ευρώ, δεν αποτελεί βεβαίως πρόβλημα για τον «CR7», ο οποίος παίρνει τον χρόνο, μόνο από την Γιούβε, τριάντα εκατομμύρια ευρώ.
Είναι τέτοια η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα, που στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι αγόρασε το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, μια συλλεκτική «La Voiture Noire» της Βuggati, αξίας 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων (περί τα 11,1 εκατομμύρια ευρώ)!

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*