Το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης ‘ ΙΘΑΚΕΣ’ ξανανοίγει τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους

Το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης ‘ ΙΘΑΚΕΣ’ ξανανοίγει τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους

Το ΚέντροΕικαστικήςΠαρέμβασης ‘ ΙΘΑΚΕΣ’ ξανανοίγει τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας την 4η Οκτωβρίου2021 με καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά,εφήβους&ενήλικες.
Τα εργαστήρια θα είναι δίωρηςδιάρκειας σε εβδομαδιαίαβάση.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα εργαστήριαυλοποιούνται από εξειδικευμένο καλλιτεχνικό προσωπικό υπό την εποπτείακοινωνικού επιστήμονα.
Όσοναφορά στους ανηλίκους, οι γονείς-κηδεμόνεςαφήνουν τα παιδιά τους στο Κέντρο και η αποκλειστικήευθύνηανήκει στο προσωπικό της Δομήςμέχρι το τέλος του εργαστηρίου.
Αιτήσειςμπορείτε να υποβάλλετε:
1) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο www.ithakes.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχηανάηλικιακήομάδααίτηση και την Υ/Δ(ανπρόκειται για ανήλικο τέκνο)και την υποβάλλετε στο ithakes2019@gmail.com (για οποιαδήποτε διευκρίνησηκαλέστε στο 6948954635)
2) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στη Γραμματεία της Δομής (ΑγίουΧριστοφόρου 35 Αγρίνιο 30131 )καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες18:00-20:00 Υπεύθυνη Επικοινωνίας:ΕλισσάβετΤσακανίκα (2641 102845)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/09 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠEΜΠΤΗ30/09/2021
Καμίαεκπρόθεσμηαίτηση δεν θα γίνειδεκτή.
Κατόπιν παρέλευσης της καταλυτικήςημερομηνίας αιτήσεων, θα ενημερωθείτε για συνάντηση,ώστε να προγραμματιστεί η σταθερήημέρα και ώρα του εργαστηρίου που έχετε δηλώσει.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19 (ανά ηλικιακή ομάδα)

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*