Τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά που έχω συναντήσει στην Τ.Α. λέει ο Σπηλαιολόγος Γ. Ζαβιτσανάκης για τον Δ. Αμφιλοχίας

Τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά που έχω συναντήσει στην Τ.Α. λέει ο Σπηλαιολόγος Γ. Ζαβιτσανάκης για τον Δ. Αμφιλοχίας

Με ευχαριστίες για την άμεση απόκριση από το Δήμο Αμφιλοχίας στο χθεσινό δημοσίευμα μίλα ο αρχαιολόγος, σπηλαιολόγος, ερευνητής συγγραφέας Γιάννης Ζαβιτσανάκης.
Στο σχόλιό του κάτω από το δημοσίευμα ο Γ. Ζαβιτσανάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με εντυπωσίασε θετικότατα το γεγονός πως, ήδη σήμερα, μια μόνο ημέρα μετά τη δημοσίευση του θέματος στην εφημερίδα “Μαΐστρος” – για την οποία θερμά ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντίνο Παππά, με εντολή του δημάρχου Αμφιλοχίας κ. Γ. Κατσούλα επικοινώνησαν από τη δημοτική Αρχή μαζί μου, ώστε να επαναλάβω την αποστολή των ενημερωτικών εγγράφων προς το δήμαρχο – για κάποιο λόγο υπήρξε απώλεια των προηγουμένων οπότε δεν είχε λάβει γνώση. Ο δήμαρχος, υποσχέθηκε να ενεργήσει σχετικά, επέδειξε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το γενικότερο σπηλαιοερευνητικό έργο μου, για το οποίο και κατ΄ ιδίαν σύντομα θα φροντίσω να τον ενημερώσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, αλλά και να τον συγχαρώ αφού επέδειξε τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά που έχω δει από πλευράς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα 20 χρόνια της σπηλαιοερευνητικής πορείας μου. Συγχαρητήρια και στον πάντα φιλοπρόοδο λαό της περιοχής, που από κοντά έχω γνωρίσει και εκτιμήσει, για τις ορθές επιλογές του. Καθώς και στον κ. Παππά, για την απήχηση που έχει η εξαιρετική εφημερίδα του – με την οποία, εξάλλου, είχαμε και στο παρελθόν άριστη συνεργασία».
Ιωάννης Ζαβιτσανάκης

Share

Ένα σχόλιο

 1. Θόδωρος Κοντονίκας says:

  Από προχθές , βγήκε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την Αμφιλοχία !!!
  Άνθρωποι όπως ο κ. Γιάννης Ζαβιτσανάκης , υπάρχουν για να προσφέρουν υπηρεσίες σε τούτο τον τόπο!!!
  Από την άλλη μεριά, ο Δήμαρχος δεν έχασε ούτε στιγμή ανταπόκρισης κι όπως αναφέρει ο ερευνητής , με τα ταχύτερα αντανακλαστικά που έχει διαπιστώσει !!!!
  Τι όμορφα !!!
  Να ελπίζουμε και σε άλλους Ζαβιτσανάκηδες και μιας και τα αντανακλαστικά του Γιώργου Κατσούλα είναι άμεσα , αυτό μας επιτρέπει να βλέπουμε ευοίωνα για τη πόλη- για τον Δήμο ολόκληρο !!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*