Σχεδίαζε επίθεση και κατά του 40χρονου; – Τι εκτιμούν αστυνομικοί

Σχεδίαζε επίθεση και κατά του 40χρονου; – Τι εκτιμούν αστυνομικοί

Η Έφη Κακαραντζούλα σχεδίαζε και δεύτερο “χτύπημα” έπειτα από τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι που εξαπέλυσε κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου; Αυτό φαίνεται να εκτιμούν αστυνομικοί που χειρίστηκαν αρχικά την υπόθεση, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ακούγοντας την απολογία της κατηγορούμενης στο δικαστήριο αλλά και με βάση τα όσα ήδη γνωρίζουν, οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η δράστις σχεδίαζε να κάνει και δεύτερη επίθεση, με πιθανότερο “στόχο” τον 40χρονο, με τον οποίο είχε αποκτήσει εμμονή.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι εκτιμούν αστυνομικοί
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί εξάγουν το συγκεκριμένο συμπέρασμα, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία της απολογίας της κατηγορούμενης.
Κατά πρώτον, όπως επισημαίνουν, η δράστις ισχυρίστηκε ότι ο 40χρονος και η Ιωάννα την ενέπαιζαν. Κατά δεύτερον, παραδέχτηκε και η ίδια ότι είχε εμμονή μαζί του, αλλά και ότι τον παρακολουθούσε στενά.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν, επίσης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ότι η κατηγορούμενη είπε ψέματα πως έκανε αναζητήσεις για βιτριόλι και δηλητήρια, επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει. Θεωρούν ότι πρόκειται για μία ένδειξη ότι στην πραγματικότητα σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον προσώπου που γνώριζε και μπορούσε να έρθει σε άμεση επαφή μαζί του, καθώς επισημαίνουν ότι η δράστις αναζητούσε πληροφορίες για δηλητήρια μη ανιχνεύσιμα, που δίνονται με κρασί ή ζάχαρη. Καταλήγουν έτσι στο συμπέρασμα, ότι ήθελε να επιτεθεί και στον 40χρονο.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*