Συνελήφθησαν πέντε άτομα  από 14 έως 19 ετών για κλοπές στην Αιτωλία

Συνελήφθησαν πέντε άτομα από 14 έως 19 ετών για κλοπές στην Αιτωλία

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί για κλοπές στην Αιτωλία
Από την έως τώρα ερευνά έχουν εξιχνιαστεί δυο περιπτώσεις Ένας από τους συλληφθέντες, είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στο Βόλο
Συνελήφθησαν χθες (1-12-2013) αργά το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, στο Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πέντε ημεδαποί ηλικίας 19, 17, 17, 16 και 14 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι πέντε δράστες, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να διαρρήξουν δυο μονοκατοικίες στο Μεσολόγγι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.
Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους λίγη ώρα αργότερα.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι όλοι έχουν απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας ενώ ο ένας 17χρονος είχε διαφύγει πριν έξι μήνες από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στο Βόλο και αναζητούνταν από τις Αρχές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των πέντε συλληφθέντων θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους και σε άλλα αδικήματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*