Συναυλία Μουσικού Σχολείου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Συναυλία Μουσικού Σχολείου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, στις 09.00 το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, το Μουσικό Σχολείο Άρτας μοιράστηκε συμβολικά αυτή τη γιορτή στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, με μια μικρή συναυλία με τη συμμετοχή ενός μουσικού συνόλου καθηγητών και ενός μουσικού συνόλου μαθητριών.
Με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν φέτος λόγω της πανδημίας και τηρώντας τους κανονισμούς του ΕΟΔΥ για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, το Μουσικό Σχολείο συνέβαλε στην ανάδειξη της Ημέρας της Μουσικής και τη διάδοση του πολιτισμού, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας μέσα από την τέχνη της μουσικής.
Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου,  ευχαριστεί και συγχαίρει  για τη συμμετοχή τους, τις μαθήτριες Βάγια Καρακώστα, Ελένη Παππά, Δήμητρα Πάνου και Κατερίνα Ζήση, τις καθηγήτριες  Τζένη Χαντζηδήμου και Χριστίνα Πάνου και τον καθηγητή Νίκο Λαβασά. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων για την ηχητική κάλυψη και τους συμπολίτες μας που τίμησαν το σχολείο μας με το χειροκρότημά τους.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*