Συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αμφιλοχίας με το συνδυασμό “Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Αμφιλοχίας ” Ευάγγελο Τσούκα

Συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αμφιλοχίας με το συνδυασμό “Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Αμφιλοχίας ” Ευάγγελο Τσούκα

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ευάγγελος Τσούκας μιλά εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα  «Μαϊστρςο» τονίζοντας τις θέσεις της νέας δημοτικής κίνησης, με προτάσεις για την ευρύτερη  περιοχή της επαρχίας Βάλτου, πιστεύοντας ότι η δημοτική αρχή θα πρέπει να στηρίζεται στη συλλογικότητα, στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών για τα αυτοδιοικητικά ζητήματα λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη του κόσμου. Επισήμανε ιδιαίτερα τα προβλήματα ύδρευσης και αποχέτευσης, που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Βάλτου, τα προβλήματα των γεωκτηνοτρόφων και πρότεινε τρόπους για την ανάπτυξη του  τουρισμού στην περιοχή. Ανέφερε τον τρόπο εξεύρεσης πόρων σε περίπτωση εκλογής αλλά και την πεποίθηση ότι  ο συνδυασμός του θα είναι στο δεύτερο γύρος εκλογικής αναμέτρησης.

•    κ. Τσούκα νέες προκλήσεις, σε μια νέα ιδιαίτερα ρευστή εποχή. Η έκθεσή σας στα κοινά, από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου πλέον, σαφώς επιφέρει επιπρόσθετες ευθύνες. Πόσο  έτοιμος νιώθετε;
Εμείς παρεμβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές σαν μια νέα δημοτική κίνηση, όχι απλά για να καταγράψουμε ένα ποσοστό. Κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε το δήμο και με βάση τις προσλαμβάνουσες που έχουμε από τον κόσμο, σίγουρα πιστεύουμε ότι  θα είμαστε στον δεύτερο γύρο. Θεωρούμε ότι είναι μια δύσκολη εποχή και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Έχουν μειωθεί οι θεσμοθετημένοι πόροι όπως είναι γνωστό σε όλους και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης κατά 60 %. Άρα,κάποια έργα που θα ήταν σημαντικά  να γίνουν για τους δημότες θα είναι πολύ πιο δύσκολο να υλοποιηθούν. Εμείς, μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο λειτουργώντας μ’ έναν συλλογικό τρόπο και ως δημοτική κίνηση και ως ομάδα,  ως δημοτική αρχή, χρησιμοποιώντας και προγράμματα ΕΣΠΑ θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που έχει ο τόπος μας.
•    Η παρούσα δημοτική αρχή δηλώνει πως έχει υλοποιήσει αρκετά έργα, τα δημοσιονομικά του δήμου είναι υγιή, η πόλη ύστερα από τη δημιουργία της Ιόνιας οδού θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και γενικότερα της περιοχής.  Ποια είναι η δική σας εικόνα για την πόλη μας, μιας κι έχουμε εισέλθει στην προεκλογική περίοδο και ποιο το πρόγραμμά σας σε περίπτωση εκλογής;
Θεωρούμε πολύ σημαντικά τα έργα που έγιναν και από τη δημοτική αρχή και όσα γίνονται από την περιφέρεια από μέρους της κυβέρνησης. Από κει και πέρα θεωρούμε, ότι για να μπορέσει να έλξει τουρίστες και να αναπτυχθεί οικονομικά το κέντρο, δηλαδή η πόλη της Αμφιλοχίας, θα πρέπει να υπάρξουν  κατάλληλες υποδομές μέσα στην πόλη, όπου να μπορούν να στηρίξουν αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει να υπάρξουν πεζοδρομήσεις, ελεύθεροι χώροι, παρκινγκ, ανάπλαση της πόλης, ήπιες μορφές ανάπτυξης του τουρισμού. Ήταν απαράδεκτο το φαινόμενο, ότι οι δημοτικές πλαζ έμειναν χωρίς κάποιον να τις εκμεταλλευτεί και θεωρούμε ότι όλα αυτά θα πρέπει να βρίσκονται σε μία κατεύθυνση που να είναι συμβατή με το περιβάλλον. Δεν μπορεί να δίνονται οι πλαζ με ορίζοντα δύο χρόνων. Μπορούμε να συζητήσουμε, αν μπορούν να δουλέψουν ως δημοτικές επιχειρήσεις ή να αποδοθούν σε κάποιον επιχειρηματία. Όχι όμως  με εύρος διετίας, αλλά  με ένα μεγαλύτερο εύρος δεκαετίας, ζητώντας από τον ιδιώτη να αποδώσει συγκεκριμένες υποδομές μέσα στο διάστημα αυτό. Ξεκινώντας από την πόλη της Αμφιλοχίας, το όραμά μας είναι να γίνει ένα διοικητικό, οικονομικό, πολιτιστικό, κοινωνικό  και εμπορικό κέντρο.
•    Υπάρχουν στα σχέδιά σας έργα που θα θέλατε να προωθήσετε για τις περιοχές του Μενιδίου και του Ινάχου;
Το Μενίδι, θεωρούμε ότι είναι μια περιοχή που ανήκει στο θαλάσσιο μέτωπο και πρέπει να υπάρξουν κατάλληλες υποδομές ώστε να αναπτυχθεί τουριστικά. Παράλληλα, υπάρχει το δάσος βελανιδιάς στο Μακρυνόρος,  όπου θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως πεζοπορία και  ορειβασία. Όσον αφορά το ζήτημα των υποδομών στο Μενίδι, το όραμά μας είναι να δουλέψει ως παραθεριστικό κέντρο κι ως τόπος δεύτερης κατοικίας, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν κατάλληλες παρεμβάσεις στο επίπεδο αυτό. Πρέπει να υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός του επιχειρησιακού σχεδιασμού όσον αφορά τον τομέα της ύδρευσης. Πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι το κόστος του νερού είναι ιδιαίτερα ακριβό και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Επιπλέον, πρέπει να συνεχιστεί το ζήτημα του αποχετευτικού και του βιολογικού καθαρισμού που είναι έργα σημαντικά όχι μόνο για την περιοχή αυτή, αλλά και για τον Αμβρακικό κόλπο που είναι κοιτίδα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
Η περιοχή του Ινάχου, είναι κατά βάση  ένα αγροτικό-κτηνοτροφικό διαμέρισμα, όπου κι εκεί θα μπορούσαν να αναπτυχθούν ήπιες μορφές τουρισμού. Κατ’ αρχήν, πρέπει να στηριχθούν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι με συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Δεύτερον, βασικός τομέας που θα μπορούσε να αναπτυχθεί και σε όλο το Δήμο αλλά και στην περιοχή του Ινάχου είναι η μελισσοκομία που είναι ένας τομέας με μια δυναμική ανάπτυξη και μπορεί να βοηθήσει στο ζήτημα της καταπολέμησης της ανεργίας, αλλά είναι και μια διέξοδος για ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Τρίτον, πρέπει ο δήμος για να βοηθήσει όλες αυτές τις  κοινωνικές κατηγορίες, να δημιουργήσει  τους όρους και τις υποδομές. Για παράδειγμα πρέπει να διανοιχθούν δρόμοι, ώστε κτηνοτρόφοι και ο γεωργοί να μπορούν να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην εργασία τους. Επομένως, ό,τι γίνεται σ αυτήν την κατεύθυνση εμείς το θεωρούμε θετικό.
Ένας αποτρεπτικός παράγοντας στην περιοχή αυτή είναι η περίπτωση του νερού. Το κοστολόγιο είναι πολύ ακριβό, οι κτηνοτρόφοι, ειδικά αυτοί με τις κτηνοτροφικές μονάδες του Ινάχου, διαμαρτύρονται επειδή παγώνει πολύ εύκολα. Το νερό σ’ αυτές τις περιοχές πρέπει να ρέει άφθονο.Οι μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες θα πρέπει να πληρώσουν το κόστος, όμως οι μικρότερες είναι δύσκολο να επιβιώσουν. Ένα άλλο ζήτημα μέριμνας για την περιοχή του Ινάχου είναι το ζήτημα των λυμάτων. Υπάρχουν χωριά όπως είναι  ο Εμπεσός, οι Αμοργιανοί και η Μαλεσιάδα, που έχουν οξύτατο πρόβλημα και το έδαφος έχει τέτοια χαρακτηριστικά, ειδικά στους Αμοργιανούς, δεν έχει απορροφητικότητα, αποτελείται από τέτοια πετρώματα με αποτέλεσμα να απαιτείται από κάθε νοικοκυριό, σε συχνά διαστήματα, να φέρνει βοθροφόρο. Που αυτό σημαίνει κόστος για κάθε νοικοκυριό πάνω από 120 €. Άρα, πρέπει να προχωρήσουμε οπωσδήποτε σε συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου σε Νέο Χαλκιόπουλο, Θίαμο και να υπάρχει μέριμνα και βιολογικός καθαρισμός για την  περιοχή της Μαλεσιάδας, των Αμοργιανών και Εμπεσού. Όλα αυτά τα λύματα, καταλήγουν στον ποταμό Ίναχο κι από κει στη λίμνη όπου υδρεύεται η πόλη του Αγρινίου. Δηλαδή πέρα από το περιβαλλοντικό πρόβλημα, δημιουργεί και πρόβλημα στο πόσιμο νερό για την πόλη του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.
•    Τι πιστεύετε ότι ζητά σήμερα η κοινωνία και πόσο σίγουρος είστε εσείς και οι συνεργάτες σας, ότι μπορείτε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες της;
Νομίζω ότι όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες βιώνουν ένα τεράστιο πρόβλημα από την οικονομική κρίση. Μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας είναι άνεργοι. Άρα βασικό ζήτημα για μια δημοτική αρχή είναι να δημιουργήσει τους όρους, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί η περιοχή αλλά και σε ευαίσθητες κοινωνικές κατηγορίες, να μπορέσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανθρωπιστικής κρίσης και εκεί είναι που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις  από μέρους της δημοτικής αρχής.
Έχουμε άμεσες επιρροές από παραδείγματα πόλεων και δήμων όπου έχουν συστήσει κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά ιατρεία και κοινωνικά φροντιστήρια, για να μπορέσουν να σταματήσουν αυτόν τον όλεθρο που υπάρχει. Θεωρούμε, ότι πολλοί συμπολίτες  μας δεν μπορούν να λύσουν ούτε το διατροφικό ζήτημα κι εδώ είναι σημαντικός ο ρόλος και της εκκλησίας που παρέχει συσσίτιο αλλά και η συνεισφορά άλλων φορέων. Δυστυχώς, στο δήμο μας, πάνω από εκατό οικογένειες αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση. Ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσουμε σ’ αυτό είναι: πρώτον, από την  εθελοντική δράση των ίδιων των δημοτών. Θα απευθυνθούμε στους συνδημότες μας να συμμετέχουν, στους καθηγητές ώστε να στελεχώσουν τα κοινωνικά φροντιστήρια όπως έχει γίνει σε άλλες πόλεις και συμβαίνει και σε πρωτόλειο επίπεδο στην πόλη μας, στο λύκειο της Αμφιλοχίας αλλά και στην πόλη του Αγρινίου. Θα ενεργοποιήσουμε γιατρούς, αν μπορούν να παρέχουν τουλάχιστον μια μέρα την εβδομάδα υπηρεσίες, οδοντίατρους, παθολόγους, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας.  Ο ρόλος του δήμου είναι  να παρέχει τους χώρους και την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να μπορέσουν να συντηρηθούν αυτές οι δομές. Εμείς, υπερασπιζόμαστε το ρόλο του κράτους αλλά σε μια περίοδο που το κράτος υποχωρεί σε βασικούς τομείς της κοινωνικής πρόνοιας όπως στην υγεία, την παιδεία θεωρούμε ότι η κοινωνία θα πρέπει να αυτοοργανωθεί με τη βοήθεια των φορέων αλλά και του δήμου ώστε να μπορέσει να σταθεί αρωγός δίπλα στους πολίτες.
Οι πόροι θα αναζητηθούν είτε από αυτούς που έχει ο δήμος, είτε ως δημοτική αρχή, ή  ως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες της Αμφιλοχίας, ότι το 25% των χρημάτων που θα παίρνουμε θα πηγαίνουν στο ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης. Τρίτος τρόπος με τον οποίο θα ανεβρεθούν πόροι, είναι μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα οποία τα μελετούμε και θα μπορέσουμε να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά το βασικό είναι το ζήτημα της αντιμετώπισης σε τοπικό επίπεδο της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας.
•    Πόσα μπορεί κανείς  να κάνει με δεδομένο το ασφυκτικό θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» και την πολιτική υποχρηματοδότησης των δήμων που εφαρμόζεται;
Πού θα βρείτε τους οικονομικούς πόρους για να υλοποιήσετε τους στόχους σας;
Ως δημοτική κίνηση, αντιτιθέμαστε στον «Καλλικράτη» ξεκάθαρα, όμως ως δημοτική αρχή και εφόσον είναι νόμος του κράτους, θα λειτουργήσουμε μέσα σε αυτόν, θεωρώντας ότι υπάρχουν ακόμα και μέσα στον «Καλλικράτη» περιθώρια εκδημοκρατισμού των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εδώ είναι και η ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής. Λειτούργησε με έναν τρόπο συγκεντρωτικό, αυταρχικό μην παίρνοντας υπόψη τη γνώμη των τοπικών κοινωνιών και των τοπικών συμβουλίων που ακόμη περισσότερο και λόγω του «Καλλικράτη» είχαν το χαρακτήρα του ότι ήταν διακοσμητικός ο χαρακτήρας τους. Εμείς θεωρούμε ότι οι ιεραρχήσεις σε κάθε τοπική κοινωνία γίνονται με την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία, της εκάστοτε δημοτικής αρχής με την τοπική κοινωνία, η οποία μέσα από διαδικασίες λαϊκών συνελεύσεων θα ιεραρχεί τα προβλήματα και θα βάζει τους στόχους για την επόμενη περίοδο.  Θεωρούμε ότι έχει χρεοκοπήσει η αντίληψη όπου οι δημοτικές αρχές στηριζόταν στις ικανότητες και μόνο ενός δημάρχου. Χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια από όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους. Τώρα όσον αφορά το ζήτημα των οικονομικών, είναι κοινά αποδεκτό ότι τα οικονομικά των δήμων είναι δεδομένα. Μειώθηκαν οι θεσμοθετημένοι πόροι, πολύ λίγα χρήματα θα έχουμε να διαχειριστούμε, το ζήτημα είναι όμως το πώς θα γίνει σωστή και ορθολογική διαχείριση των χρημάτων και δεύτερον το πώς θα αναζητήσουμε νέους πόρους μέσω του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για να μπορέσουμε να εντάξουμε διάφορα προγράμματα.
Έχοντας μελετήσει τα προγράμματα για το ΕΣΠΑ από το 2014 μέχρι το 2020 μπορώ να τα αναφέρω το πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020 ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» το οποίο έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης μέσα σ’ ένα δήμο δηλαδή για τις τηλεπικοινωνίες, για τις ψηφιακές τεχνολογίες, για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες, για δημόσιες συγκοινωνίες. Όλα αυτά θα είναι υποβοηθητικά για τη δημοτική αρχή. Δεύτερο πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα «LIFE» που θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα αυτό του Δήμου Αμφιλοχίας, θέλοντας να έχει ως ένα βαθμό στις υπηρεσίες του και σε δημόσιους οργανισμούς ενεργειακή αυτάρκεια π.χ σε ένα σχολείο ή σε δημόσιες υπηρεσίες που έχουνε φωτοβολταϊκά, ώστε να υπάρχει ενεργειακή επάρκεια και να γλυτώνει έξοδα ο δήμος.
Στο πρόγραμμα «ΕΥΡΩΠΗ για τους πολίτες 2014-2020» που αφορά τον πολιτισμό, θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε την αρχαία Λιμναία και όλους τους αρχαίους οικισμούς στις πέντε πόλεις της αρχαιότητας για να αναδειχθούν και να βοηθήσει αυτό και στην ανάπτυξη.
Θεωρούμε ότι η παρούσα δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένες ευθύνες. Όταν μειώνονταν οι θεσμοθετημένοι πόροι, όλοι οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες και ο κ. Κοιμήσης, θα έπρεπε πρώτοι αυτοί να μπουν μπροστά ώστε να αντισταθούν σ’ αυτή την εξέλιξη. Όταν κάθε αυτοδιοικητικός ορκίζεται, ορκίζεται στο σύνταγμα και στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών. Το συμφέρον των πολιτών ήταν να αντισταθούν. Δεν υπήρξε καμία ενέργεια από την παρούσα δημοτική αρχή, ούτε με ένα γραπτό κείμενο, μια παράσταση συμβολική διαμαρτυρίας στην περιφέρεια ή να κινητοποιήσει τους ίδιους τους πολίτες απέναντι στην κατάσταση αυτή. Θεωρούσε ότι είναι νόμος του κράτους που πρέπει να εφαρμοστεί και να πειθαρχήσουμε. Έπρεπε όμως να υπάρχει μια διαφορετική λογική, για να μη φτάσουμε στο σημείο αυτό. Εμείς παλεύουμε για μια αγωνιστική δημοτική αρχή η οποία θα διεκδικεί και πόρους, αλλά που δεν θα αποτελεί ένα απλό γρανάζι της μεσαίας διοίκησης.
    Τελικά για τα προβλήματα της πόλης και των κατοίκων την ευθύνη έχουν μόνο οι τοπικές διοικήσεις; Ποια η εκτίμησή σας για την κυβερνητική πολιτική στο χώρο των δήμων;
Η χώρα είναι υπό ένα ειδικό καθεστώς την τελευταία τετραετία με την είσοδό της στο μνημόνιο. Αυτό είχε τεράστιες συνέπειες στη ζωή των ανθρώπων. Εκτοξεύτηκε η ανεργία, οδήγησε τεράστιες μάζες ανθρώπων στην περιθωριοποίηση, δημιούργησε μια εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής σε όλη τη χώρα. Υπάρχουν και ευθύνες κατά κύριο λόγο και στην κυβέρνηση για το ζήτημα αυτό αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση που έπρεπε να σταθεί αρωγός δίπλα στον πολίτη και να αντισταθεί  σ’ αυτή την εξέλιξη.
•    Στις μέρες μας είναι γενικότερη μια απαξίωση της πολιτικής από τον απλό κόσμο, ο οποίος κατακρίνει τα λάθη των πολιτικών και επιπλέον δεν επιθυμεί να συμμετέχει βάζοντας υποψηφιότητα. Υπήρχε δυσκολία στην εύρεση ικανών ατόμων για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού;
Αν και η τελική απόφαση για να παρέμβουμε στις εκλογές έγινε πολύ αργά, θεωρούμε ότι  τα ερεθίσματα και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό, γιατί εμείς προτάξαμε μια διαφορετική αντίληψη για το θέμα της αυτοδιοίκησης. Θεωρούμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται τα αυτοδιοικητικά ζητήματα και η δημοτική αρχή να βλέπει με πιο συλλογικό τρόπο τα πράγματα και να ενεργοποιεί παράλληλα και πολίτες στη διαδικασία αυτή. Οι πολίτες έχουν αυτή τη στάση απέναντι στους άλλους συνδυασμούς γιατί απλά αυτό που τους ζητάνε είναι μια υποψηφιότητα στις εκλογές και να τους ψηφίσουν. Εμείς δε ζητάμε αυτό, ζητάμε οι πολίτες να είναι ενεργοί, να συμμετέχουν, προτείνουμε οι προϋπολογισμοί και η κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος να γίνεται με συμμετοχικό τρόπο. Μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, αλλά είναι μια πολύ δημοκρατική διαδικασία.
•    Αν οδηγηθείτε σε δεύτερο γύρο είστε ανοιχτός σε συνεργασίες;
Πιστεύω ότι θα υπάρχει δεύτερος γύρος και σ’ αυτόν θα είμαστε εμείς. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με οποιονδήποτε πιστεύει ότι πρέπει και μπορεί να υποστηρίξει πολιτικά τις ιδέες και τις απόψεις που έχουμε.
•    Ποιο πιστεύετε είναι το πιο δυνατό σημείο του συνδυασμού σας;
Το συλλογικό πνεύμα. Όλες οι επιτροπές που έχει ο συνδυασμός στηρίζονται στη συλλογικότητα. Οι απόψεις που εκφράζω δημοσίως δεν είναι λόγω της πολιτικής κατάρτισής μου ή της ικανότητας που έχω προσωπικά εγώ, είναι προϊόν συλλογικής εμπειρίας και γνώσης, όπου μεγάλη μερίδα συμβούλων και κόσμου  συμμετέχουν στις  διαδικασίες αυτές. Εμείς πιστεύουμε πραγματικά και εμπιστευόμαστε τον κόσμο που κατεβαίνει μαζί μας, μας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες. Δεν πάμε στις τοπικές κοινωνίες για να τους πούμε, πάμε για να ακούσουμε τους ανθρώπους κι αυτό το έχει ανάγκη ο κόσμος και γι’ αυτό δείχνει ότι μας στηρίζει και υπάρχει ένα θετικό κλίμα απέναντι σε μας. Άρα το βασικό είναι η συλλογικότητα.
•    Σας ευχαριστούμε καλή συνέχεια στον αγώνα σας.
Κι εγώ ευχαριστώ.

 

Η συνέντευξη δημοσιέυτηκε στην έκδοση 168 της εφημερίδας “Μαΐστρος” στις 24 Απριλίου 2014

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*