Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Την πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας στην Εφημερίδα Μαΐστρος. Η συνέντευξη, δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας 297 την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ακολούθησε τηλεοπτική στο κανάλι YOUTUBE της διαδικτυακής ενημέρωσης στην δημοσιογράφο Μαρία Παπαθεοδώρου.
Η συνέντευξη καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων που έχουν να κάνουν με σημαντικά έργα υποδομής που περιελάμβανε το προεκλογικό του πρόγραμμα και ένα από αυτά ήταν η επίλυση στο μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης στην Αμφιλοχία, κάτι που έχει δρομολογηθεί για να γίνει πραγματικότητα.
Ο Δήμαρχος δηλώνει ότι έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα ξεκαθαρίζει ότι παρά τις καθυστερήσεις, τα επίμαχα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος της τετραετίας.

YouTube player