Στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, ο George Clooney, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Μετά από εξετάσεις, διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα, κάτι το οποίο μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την υγεία του, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες.
«Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε ο ηθοποιός στην Daily Mirror.
Ο George Clooney, έχασε 12 κιλά προκειμένου να υποδυθεί έναν επιζών μιας παγκόσμιας καταστροφής ο οποίος πάσχει από καρκίνο, για τις ανάγκες της ταινίας «The Midnight Sky», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.
«Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.


Η ταινία ακολουθεί έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική στον απόηχο μιας παγκόσμιας καταστροφής καθώς παλεύει να επικοινωνήσει με ένα πλήρωμα αστροναυτών θέλοντας να τους προειδοποιήσει να μην επιστρέψουν στη Γη.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*