Στον Εισαγγελέα ο αδερφοκτόνος των Αγ. Αναργύρων – Πήρε προθεσμία για την απολογία του

Στον Εισαγγελέα ο αδερφοκτόνος των Αγ. Αναργύρων – Πήρε προθεσμία για την απολογία του

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του πήρε από τον Εισαγγελέα ο 60χρονος καθ ομολογίαν δράστης που χθες το απόγευμα σκότωσε τον 55χρονο αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στους Αγίους Αναργύρους Άρτας.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε σήμερα στις 11.30 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Άρτας, συνοδευόμενος από αστυνομικού της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙΑΣ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.
Τα δυο αδέρφια διέμεναν κάτω από την ίδια στέγη τον τελευταίο χρόνο όταν το θύμα επέστρεψε μετά το διαζύγιό του από την Αθήνα στο χωριό. Η συμβίωση των δυο αντρών ήταν εξαιρετικά δύσκολη και οι συχνές προστριβές τους ήταν ρουτίνα για τη κλειστή κοινωνία των Αγίων Αναργύρων. Αναφορές υπάρχουν ακόμη και για κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη προς το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr από κατοίκους του χωριού, η κατάληξη της κακής τους σχέσης είναι τραγική αλλά αναμενόμενη. Χθες το απόγευμα τα δυο αδέρφια είχαν έναν ακόμη άσχημο καβγά. Ο 60χρονος χτύπησε άσχημα τον αδερφό του και ο 55χρονος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης φώναξε έναν συγχωριανό του που εκείνη την ώρα περνούσε έξω από το σπίτι και του είπε “σκότωσα τον αδερφό μου”. Ο άνθρωπος αυτός ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα ο 60χρονος οδηγούνταν στην Αστυνομική Δ/νση Άρτας.
Ο 60χρονος στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα ανακριτή για να απολογηθεί.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*