Στη δημοσιότητα τα promovideos του OpenMall Αμφιλοχίας

Στη δημοσιότητα τα promovideos του OpenMall Αμφιλοχίας

Το «Open Mall Αμφιλοχίας» απέκτησε τα πρώτα του promovideos! Μετά την παρουσίαση του λογότυπου, χθες, 28Οκτωβρίου 2022, σε εκδήλωση στην Αμφιλοχία, παρουσιάστηκαν τα προωθητικά βίντεο που θα αποτελέσουν την εικόνα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Με πανοραμικά πλάνα, λήψεις με drone και την εμφάνιση σε guest ρόλους καταστηματαρχών της πόλης οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανάπλασης των εμπορικών δρόμων της Αμφιλοχίας, οι τρεις δημιουργίες, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, αποτελούν τα προωθητικά βίντεο της πρώτης φάσης του έργου.

Τα βίντεο αυτά αναλαμβάνουν να αναδείξουν το brand προβάλλοντας το OpenMallως ένα σημείο συνάντησης ατόμων της νέας γενιάς, γνωριμίας και κατανάλωσης τοπικών προϊόντων, ένα αληθινά ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Αμφιλοχίας και το Δήμο Αμφιλοχίας και που έλαβε το χαρακτήρα ανοικτού πάρτι για νέους και νέες, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο υπεύθυνος από πλευράς Επιμελητηρίου για την υλοποίηση του έργου Γιώργος Ρόμπολας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Αυγερινός, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, καταστηματάρχες και έμποροι της πόλης αλλά και πλήθος πολιτών με σημαντική εκπροσώπηση από τις νεότερες γενιές.

Ανοίξτε τους παρακάτω συνδέσμους και δείτε κι εσείς τα βίντεο!
Promo Video 1:

Promo Video 2:

Promo Video 3:

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*