Στην κυκλοφορία από χτες ο κόμβος στην Άρτα

Στην κυκλοφορία από χτες ο κόμβος στην Άρτα

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Στράτου Σιμόπουλου ,παραδόθηκε σήμερα ένα έργο σημαντικό και σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών ,για την πόλη της Αρτας. Το έργο εξυπηρετεί τις ανάγκες του εθνικού καθώς και του επαρχιακού οδικού δικτύου.
Πρόκειται για ένα  έργο πνοής, που δίνει ανάσες στην κυκλοφορία  ιδιαίτερα των μεγάλων οχημάτων που κινούνται στην Εθνική οδό και θ’ αποσυμφορήσει την πόλη της Άρτας.
Ο κόμβος Άρτας, θ’ αποκτήσει μεγαλύτερη σπουδαιότητα και θα φανεί η αξία του, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και αποπερατωθεί η Ιόνια οδός.
Οι κάτοικοι της Άρτας, αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί, μπορούν να χαρούν το σημαντικό αυτό έργο, δεδομένου ότι κατασκευάστηκε για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Περιφέρεια Αρτας με σχετική της ανακοίνωση, συνεχάρη  πρωτίστως την τεχνική εταιρεία και το προσωπικό της, καθώς και την επιβλέπουσα Αρχή (ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ) για την έγκαιρη και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, παράδοση του έργου. Συγχαρητήρια εισέπραξαν επίσης οι πρώην βουλευτές της Π.Ε. Άρτας κ. Παπασιώζος, κ. Στασινός, κ. Τσιρώνης και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Καλογιάννης, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια για την κατασκευή του κόμβου Άρτας.
Οι δυνάμεις όλων πρέπει τώρα να στραφούν προς την κατεύθυνση της έναρξης των εργασιών κατασκευής της Ιόνιας οδού, που θ’ αποτελέσει τον βασικό μοχλό ανάπτυξης για την Άρτα και την Ήπειρο γενικότερα.

πηγή:epirus-tv-news.blogspot.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*