Στην Αμφιλοχία βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης

Στην Αμφιλοχία βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης

Επίσκεψη στην Αμφιλοχία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Ο Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με το δήμαρχο Απόστολο Κοιμήση στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, συμμετείχαν επίσης μέλη του δημοτικού συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και φίλοι του νέου φορέα. Συζητήθηκαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής. Στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία προς τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς στην οποία είναι υποψήφιος.
Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε, πως «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί πάμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, πάμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, είναι τεράστια η ιστορική ευθύνη του χώρου και για αυτό πρέπει να επιμείνουμε στην ενότητα».
Για την παραμονή του στο Δήμο Αθηναίων σε περίπτωση εκλογής δήλωσε: Με δεδομένο ότι οι βουλευτικές εκλογές είναι σε δύο χρόνια, εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα, θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου μαζί με το επιτελείο μου μέχρι να λήξει η θητεία μου.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Όταν θα έρθει η ΦΩΦΗ θα μαζευτεί όλο το ασκέρι του συστήματος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*