Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο Πανελλήνιο – To τελευταίο τηλεφώνημα της άτυχης Δώρας – “Ευτυχώς χώρισα”

Δημοσιεύτηκε

στις

246

 

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, η άτυχη Δώρα ήταν πολύ χαρούμενη το βράδυ της Τρίτης όταν μίλησε στο τηλέφωνο με την καλύτερη της φίλη. «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα”, φέρεται να της είπε.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η φίλη της, η 32χρονη εκπαιδευτικός δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτή είναι η 32χρονη Δώρα που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της
Η 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, η Δώρα Ζ., δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από τον πρώην της σύντροφό με μία κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της.
Όπως ανέφερε στο MEGA κάτοικος της περιοχής, η 32χρονη εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη επί δύο μήνες.
Συγκεκριμένα, ο Σάββας Δεσποτάκης μιλώντας για το θύμα ανέφερε πως την γνώριζε εξ όψεως και εν συνεχεία είπε: «Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».
«Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, νομίζαμε ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε ακόμη ο κ. Δεσποτάκης.
Το προφίλ της 32χρονης στο Facebook ήταν γεμάτο από φωτογραφίες με όμορφες στιγμές όπως γενέθλια και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες της 32χρονης στο Facebook:

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *