Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστική εκτίμηση Τούρκου σεισμολόγου: 184.000 εγκλωβισμένοι στα ερείπια

Δημοσιεύτηκε

στις

2499

Αδύνατη να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους φαντάζει η εκτίμηση τούρκου σεισμολόγου για τον αριθμό των εγκλωβισμένων κάτω από τα ερείπια στην Τουρκία και τη Συρία. Το νόημα της ανάρτησης του τούρκου σεισμολόγου Οβγκούν Αχμέτ Ερκάν συνοψίζεται στην τελευταία του λεξη: «Φοβάμαι».
Ειδικότερα, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο σεισμολόγος – γεωφυσικός Δρ Οβγκούν Αχμέτ Ερτζάν, εκτιμά πως κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται 184.000 άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Περίπου 6.000 κτίρια έχουν καταρρεύσει. Αυτό αντιστοιχεί σε 48.000 διαμερίσματα συνολικά διά 4 ορόφων, 8 διαμερισμάτων (κάθε όροφος). Αυτό αντιστοιχεί σε 192.000 άτομα κάτω από τα ερείπια διά 4 ατόμων (σε κάθε διαμέρισμα). Περίπου 8.000 άτομα έχουν διασωθεί. Κάπου 184.000 (περισσότεροι) άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια. Φοβάμαι».

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *