Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Αυτό είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Αυτό είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια καταδίωξης Αλβανού, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε στην οδό Μάρνη, στην πλατεία Βάθη, και όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τού έκαναν νόημα να σταματήσει.


Τότε, ο Αλβανός οδηγός εμβόλισε τις μηχανές.
Σημειώνεται ότι από τον εμβολισμό των μηχανών από τον δράστη τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, στα πόδια και τα χέρια, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Αυτό είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο που εμβόλισε τη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ.
Μετά τη σύγκρουση με τη μηχανή, ένας αστυνομικός «γαντζώθηκε» στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, ενώ ο οδηγός συνέχισε να επιταχύνει.
Ο αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει για να σταματήσει το όχημα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο αστυνομικός τραυμάτισε τον δράστη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Γνωστός κακοποιός με βαρύ ποινικό ο 35χρονος που εμβόλισε αστυνομικούς
Με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές ο 35χρονος Αλβανός που το πρωί της Παρασκευής εμβόλισε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον εντόπισαν να οδηγεί με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ασφαλείας έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον 35χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα ενώ έχει συλληφθεί και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*