«Προσκυνητές» στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο εφοπλιστής Ευ. Αγγελάκος

«Προσκυνητές» στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο εφοπλιστής Ευ. Αγγελάκος

Δυο σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταξιωμένων στους επαγγελματικούς τους τομείς υποδέχτηκε σήμερα (Σάββατο 4/10) ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος στο κεντρικό δημαρχείο της πόλης, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής.
Συγκεκριμένα υποδέχτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη και τον επί 16 χρόνια δήμαρχο Οινουσών, εφοπλιστή, Ευάγγελο Αγγελάκο.
Τόσο ο κ. Πατούλης όσο και ο κ. Αγγελάκος εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και τη συγκίνησή τους για τα εκθέματα στην πινακοθήκη του δήμου Μεσολογγίου, τονίζοντας ότι ήρθαν «ως προσκυνητές στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου». Παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις με τον δήμαρχο Μεσολογγίου για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταφέροντάς τις εμπειρίες τους.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεσολογγίου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την παρουσία τους στην πόλη, τονίζοντας ότι η πόλη του Μεσολογγίου δεν επιζητά τίποτε παραπάνω εκτός από τον σεβασμό της Πολιτείας, ως Ιερής Πόλης και ως Πρωτεύουσας στον μεγαλύτερο νομό της χώρας.
Νωρίτερα οι κ.κ. Πατούλης και Αγγελάκος επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος».

 

Share

Ένα σχόλιο

 1. Stella Stafilopati says:

  Telio
  Sincaritiria se ollus ke kirios ston k Eug Agelako
  Stella Stafilopati
  Xadelfi tou filou sas
  Dimitri Tsikouri

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*