ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ; Ανοικτή επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου προς την Ομοσπονδία Ναυπακτίας και Δωρίδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμφιλοχίας

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ; Ανοικτή επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου προς την Ομοσπονδία Ναυπακτίας και Δωρίδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμφιλοχίας

Προς: Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών &  Εμπορικών Σωματείων  Ναυπακτίας & Δωρίδας
Και  Εμπορικό Σύλλογο Αμφιλοχίας

«Οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αποτέλεσε ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη αφενός μεν το Ψήφισμα διαμαρτυρίας των πρώτου εξ υμών, αφετέρου δε η ανακοίνωση του δευτέρου. Τόσο για το ύφος όσο και για το περιεχόμενο.
Για το λόγο αυτό θα ήθελα να θέσω το ερώτημα: ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;
Να σας υπενθυμίσω μερικές σημαντικές ημερομηνίες:
 Η προδημοσίευση της δράσης αναρτήθηκε στις 18.09.2020 τόσο στο portal της Περιφέρειας όσο και στο αντίστοιχο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όσο και στο portal του Επιμελητηρίου.
ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 2.10.2020, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ;
 Επίσης, να σας υπενθυμίσω ότι το Επιμελητήριό μας με τη συνδρομή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και βεβαίως με την Περιφέρεια, διοργάνωσαν στις 7.10.2020 ενημερωτική εκδήλωση, με δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσίασης της δράσης, στην οποία εκδήλωση είχατε προσκληθεί να παραστείτε με οποιονδήποτε από τους δυο τρόπους.
ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ;

Η δημοσιότητα της δράσης στα ΜΜΕ δεν είχε προηγούμενο. Επί ένα (1) μήνα υπήρχε βιντεάκι με την παρουσίαση της δράσης σε δεκαεπτά (17) site της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, σε δυο (2) τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και σε εννιά (9) εφημερίδες του Νομού.
Ερώτηση: ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ;
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Επιτρέψτε μου να σας πω, μετά από 35 χρόνια ενεργού παρουσίας στα κοινά του επιχειρείν ότι ο λαϊκισμός και η ρήση “Φταίει η κατσίκα του γείτονα “ είναι αδιέξοδα.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Αιρετικός says:

    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εστάλη με επίσημη αλληλογραφία από τους αρμόδιους στους ανωτέρω συλλόγους? Αν όχι τότε συγνώμη αλλά λέτε μ@κ@κίες. Οι ιστοσελίδες και οι τοπικές εφημερίδες δεν φτάνουν υποχρεωτικά παντού και δεν είναι ασφαλές μέσον ενημέρωσης για τόσο σοβαρά θέματα. Μάλλον μέσα υπεκφυγής είναι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*