Πλιάτσικας – Στόκας και στα Γιάννενα

Πλιάτσικας – Στόκας και στα Γιάννενα

Δέκα χρόνια μετά την διάλυση των Πυξ Λαξ και τρία χρόνια μετά την θρυλική επανένωσή τους, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας ξαναβρίσκονται στη σκηνή σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!
Στο πλευρό τους η Γεωργία Νταγάκη που με κοινή συνισταμένη την κρητική της λύρα σε ένα δυνατό πρόγραμμα καταλύει τα όρια ανάμεσα στο Rock και την παραδοσιακή μουσική.
Με τις υπέροχες φωνές τους και με παρέα τις κιθάρες τους, σε μια συνάντηση φίλων, με μοναδικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, σε ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, με τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές,  αλλά και τραγούδια πολυαγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ.
Από το “Μοναξιά μου όλα”, “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”, “Γιατί”, “Πούλα με”,  “Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς”, “Πυξίδα”, “Δε θα δακρύσω πια για σένα”,  “Αστην να λέει”, “Εσύ Εκεί”, “Ανόητες αγάπες”, “Μια συνουσία μυστική”,  “Να με θυμηθείς”, “Όλο μ’ αφήνεις να σ΄αφήσω”, “Φωτιά”, “Senior”, στο “Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα” και το “Έμεινα εδώ”, μέχρι και τα τελευταία τους επιτυχημένα ντουέτα  “Είναι η αγάπη πόλεμος” και “Η φλόγα δε θα σβήσει”.
Σε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις… από χρόνια ξέγνοιαστα… με την ίδια σπίθα, το πάθος, την ένταση, τα συναισθήματα και την φωτιά του τότε… αλλά μέσα από την ματιά του σήμερα… θα χρωματίσουν όμορφα το φετινό μας καλοκαίρι με μαγικές και δυνατές βραδιές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!
Το ραντεβού στα Γιάννενα είναι την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.
Σημεία προπώλησης: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών (Αγ. Μαρίνας 55 -2651083940), Πρόκος (Σπύρου Κατσαδήμα 7 – 2651075880) και Δισκοπωλείο Rock Shop (Πουτέτση 1Α – 2651038276).

 

πηγή:vimanews.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*