Παρουσίαση – Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μπαίνει σε λειτουργία

Παρουσίαση – Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μπαίνει σε λειτουργία

 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Από το απόγευμα του Σαββάτου το Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μπαίνει σε λειτουργία στην ιστοσελίδα του Δ. Αρταίων και υπόσχεται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία για τους μικρούς του επισκέπτες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του αρτινού ηθοποιού Φώτη Σπύρου και του επίσης ηθοποιού Νίκου Χρηστίδη οι οποίοι σχεδίασαν, επιμεληθήκαν και συντονίζουν όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα. Καθημερινά από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά το πρόγραμμα μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.
Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Κώστας Χαρακλιάς “Σε αυτά τα μουντά Χριστούγεννα θελήσαμε να δώσουμε φως κυρίως στα παιδιά”
Από την πλευρά του ο Φώτης Σπύρου τόνισε ότι ο ίδιος είναι δημότης του Δήμου Κ. Τζουμέρκων και θέλησε να φτιάξει ένα χωριό με βάση το δικό του χωριό . “Ήταν περισσότερο μια συναισθηματική απόφαση παρά εμπορική. Είναι ένα τόλμημα που δεν θα το κάναμε αν βάζαμε κάτω τα νούμερα. Το Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό ταξιδευει σε όλη την Ελλάδα για να το δουν όλα τα παιδια και προκειμενου να το δουν όλα τα παιδια σε κάποιες περιπτώσεις έχει προσφερθεί δωρεάν.
Το Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό προσφέρει συνολικά 30 δράσεις ενώ πάνω από 200 άτομα εργάστηκαν και εργάζονται για να απολαύσουν τα παιδιά παραμύθια από ηθοποιούς και συγγραφείς, μαριονέτες, καραγκιόζη, κατασκευές και χειροτεχνίες, Μουσείο Αξιών, μαγειρέματα, κλόουν, χορωδία, Μάγο Sankara, παιχνίδια.
Στο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό οι ακτινοβολία εισέρχονται από τη σελίδα του Δ. Αρταίων arta. gr και μέσω του μπάνερ όπου υπάρχει το σχετικό link και ο κωδικός.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*