Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρεμβάσεις διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

188

Παρεμβάσεις διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην Εστίαση στο 24% στα σερβιριζόμενα και με την επιστροφή της κρατικής επιδότησης για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ως αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών από τις επιχειρήσεις – μέλη του, κατά το τελευταίο διάστημα, απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας στους αρμόδιους Υπουργούς.
Αρχικά κατόπιν ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου, για την επανεξέταση της απόφασης για την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% για τα σερβιριζόμενα προϊόντα η οποία θα έχει πολλαπλές και σημαντικές επιπτώσεις στον κλάδο της εστίασης, στην οικονομία και στην κοινωνία συνολικά.
Στη συνέχεια για την ανάκληση της Υπουργικής απόφασης αναφορικά με την επιστροφή της κρατικής επιδότησης για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Χώρας να ανταπεξέλθουν σε όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 4 =