Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Δήμου Αμφιλοχίας ο Νίκας Νικόλαος

Δημοσιεύτηκε

στις

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης –Αποχέτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας η οποία έγινε δεκτή, κατέθεσε αντιδήμαρχος Νίκας Νικόλαος , με αιτιολογία επαγγελματικούς λόγους.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας αποδέχτηκε την παραίτηση απαλλάσσοντας τον ανωτέρω από την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, ως Αντιδημάρχου και το όρισεως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αμφιλοχίας, από 27-9-2019 έως 31-12-2019.
Ανέθεσε στον κ. Νίκα την επικουρία του Δημάρχου Αμφιλοχίας ως προς την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων, χωρίς αμοιβή, που αφορούν:
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος Τεχνικών έργων και συντήρησης υποδομών και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες μελέτης και κατασκευής έργων, εξοικονόμησης ενέργειας, σε θέματα συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, σε θέματα πολιτικής προστασίας. Πλέον αυτών αρμοδιότητες διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων (πλην αυτών του τμήματος
Περιβάλλοντος, καθαριότητας και πρασίνου).
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος δόμησης και πολεοδομικών εφαρμογών και συγκεκριμένα : αρμοδιότητες υπηρεσιών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και κυκλοφορίας.
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος ύδρευσης άρδευσης – αποχέτευσης και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες σε θέματα συνδέσεων και αιτημάτων, διαχείρισης παροχών, διαχείρισης δικτύου άρδευσης, δικτύου ύδρευσης, λειτουργίας αντλιοστασίων, αρμοδιότητες σε θέματα αποφράξεων, διαχείρισης δικτύου αποχέτευσης, λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού.
– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των τμημάτων Δημοτικών
Υπηρεσιών ΔΕ. Ινάχου και Δ.Ε Μενιδίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.
Γ. Εξουσιοδοτεί τον ως άνω Σύμβουλο να υπογράφει «με εντολή Δημάρχου» έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου με κάθε φύσεως δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου εποπτείας που του ανατέθηκε, καθώς και πιστοποιητικά και βεβαιώσεις του Δήμου που αφορούν τις προαναφερθείσες δράσεις, εφόσον για την υπογραφή τους δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο προϊστάμενος υπηρεσιακής μονάδας του Δήμου ή άλλο όργανο αυτού.

Continue Reading
Advertisement
35 Comments

35 Comments

 1. ΚΑΝΑΡΗΣ

  27/09/2019 at 14:44

  Κεραυνός εν αιθρία;
  Για τους παροικούντες στην Δημοτική …”Ιερουσαλήμ μπορεί να μην ήτανε ΚΑΘΟΛΟΥ
  κεραυνός γιατί και η παραίτηση, όπως γράφει το παρόν έγκριτο σάιτ, έγινε δεκτή…
  ”Επαγγελματικοί λόγοι”…
  Πολλοί μπορεί να υπάρχουν…
  Βέβαια ένας σημαντικά ουσιώδης λόγος , ίσως η διαφορά αποδοχών…
  Και δεν πέφτει κανενός λόγος να το σχολιάσει παραπέρα…
  Αλλά, ο Νίκος δεν τα γνώριζε αυτά;
  Κρίμα, πάντως γιατι τα μηχανήματα άρχισαν να παίρνουν μπροστά…
  Να κάνω , ;όμως και τον δικηγόρο του διαβόλου…
  Μήπως …. το μούγκρισμα των μηχανών … ΦΟΒΙΣΕ τον συμπαθέστατο Νίκο;

 2. Μ

  27/09/2019 at 15:40

  Χειρότερη αρχή δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει. Ουτε επίτηδες να το κανουν….

  • Μάκης

   27/09/2019 at 19:48

   Αποστόλης και ξερό ψωμί από τον πρώτο μήνα αρχίσαμε να λέμε κιόλας!!! Ανεπιτρεπτα αυτά που γίνονται, αν δεν μπορούσε να αναλάβει ας μην το έκανε ή μήπως τα βρήκες σκούρα και φοβήθηκες; Γιώργο τι χαζομάρες κάνεις απο τώρα, τι να υπογράφει αντι για εσένα τον έβαλες, τι εμπιστοσύνη είναι αυτή που του έδειξες; Πρόσεξε μην σε μπλέξει πουθενά

   • Μ

    27/09/2019 at 21:24

    Αν δεν είναι ικανός ο Κατσούλας να προστατεύσει τον εαυτό του,πως θα προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου;;;; Αυτά είναι τραγελαφικά που γίνονται.27 μέρες έχουν αναλάβει και γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί τους. Και ναι Αποστολής και ξερό ψωμί από τον πρώτο μήνα…. ΑΚΡΙΒΩΣ!

 3. Pingback: Δήμου Αμφιλοχίας: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας | AgrinioPress

 4. Pingback: Δήμος Αμφιλοχίας: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας | AgrinioPress

 5. Pingback: Δήμου Αμφιλοχίας: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας | lefkadaonline.gr

 6. ΚΩΣΤΑΣ

  27/09/2019 at 18:04

  ??? μεγάλη απώλεια για τον δήμο μας! αρε καραγκιοζιλίκια!!!

 7. Ν.Ν

  27/09/2019 at 18:48

  Η ανικανότητα κάποιου μεταφράζεται ως επαγγελματικοί λόγοι;;

 8. Νίκος

  27/09/2019 at 19:43

  Θα βάλουμε την γάτα μας να κλάψει!

 9. ΜΑΡΙΑ

  27/09/2019 at 20:04

  Οκ με την διοίκηση η νέα δημοτική αρχή δεν το έχει.

 10. ΚΑΝΑΡΗΣ

  27/09/2019 at 23:53

  Άλλαξε ο Μανωλιός….
  Επικουρία….
  Δηλαδή, αντιδήμαρχος έργων γιόκ;
  Αν αναλάβει και αντιδήμαρχος θ’ αρχίσουν να μπλέκουν οι γραμμές τους …
  Σαν εφεύρημα ΑνδρεοΠαπανδρεικό μοιάζει …..

 11. Αμφιλοχιωτης

  28/09/2019 at 00:55

  Τι παραιτηση ειναι αυτη; τι αρμοδιοτητες κ υπογραφες σαν δημαρχος; καραγκιοζιλικια τα λενε αυτα. Ε ρε τι θα δουμε ακομα

 12. Μπουμπουλίνα

  28/09/2019 at 05:30

  Άρχισαν τα όργανα…Η δημοτική αρχή αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.Όλα καλά και όλα ωραία,τον διώξαμε τον δήμαρχο αλλά το θέμα είναι όταν ξεφουσκώσει το αντικοιμησικό μένος τι μέλει γενέσθαι ; Ποια αναπτυξιακή προοπτική θα ακολουθηθεί;Κι από ποιους;Με ποιο όραμα;Μήπως το πραγματικό όραμα ήταν μόνο η πτώση του πρώην δημάρχου και τώρα οι πολέμιοί του έμειναν χωρίς στόχους;

 13. Μάρθα

  28/09/2019 at 08:51

  Κάπου βρωμάει το όλο θέμα!!Για να δούμε τι θα παιχτεί παρακάτω…..

 14. ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

  28/09/2019 at 09:58

  Ο Κος Νίκας, πιστός στην προεκλογική του δέσμευση, απέναντι σε φίλους, δείχνει πραγματικά, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ότι δεν είναι άλλος ένας «κηφήνας» της Τοπικής Πολιτικής σκηνής.
  Όταν προεκλογικά, έλεγε, ότι «δεν βάζω υποψήφιος, για να βγάλω λεφτά, αλλά έχω την δουλειά μου», ότι «θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να μην πάρω ούτε ένα ευρώ μισθό από το Δήμο», ότι «έχω μία αξιοπρεπέστατη δουλεία και πληρώνομαι καλά, για να ζήσω», μου ήρθε στο μυαλό, να άλλος ένας νέος «Καποδίστριας».
  Η κίνησή του αυτή, τελικά, επιβεβαιώνει όλα αυτά.
  Συγχαρητήρια Νίκο, αν και δεν είμαι από αυτούς που σε στήριξαν, τουλάχιστον μου επιβεβαίωσες όλα αυτά.
  Όσο δε αφορά για τον μισθό. Αν επέλεγε την Αντιδημαρχία πάλι τον ίδιο μισθό, με τις εργασιακές του αποδοχές θα έπαιρνε, απ’ όσο γνωρίζω.
  Εύχομαι αυτή η ωραία αρχή για τον ίδιο αλλά και για τον Δήμο, να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.

  • Μ

   28/09/2019 at 13:29

   Συγνωμη τωρα το ειδα…. συγκρινατε τον Νικα με τον Ιωαννη Καποδιστρια; Πειτε μου οτι κανετε πλακα… αδυνατω να πιστεψω οτι μιλατε σοβαρα ?

   • Μ.Κ

    28/09/2019 at 23:18

    χαχαχα!! κάποιος μας κάνει όντως πλάκα!! βρε θα τρίζουν τα κόκκαλα του Καποδίστρια από τις αρλούμπες που γράφονται. Έχει χαθεί πάσα σοβαρότητα! Ξυπνήστε επιτέλους, ο κ.Νίκας για οικονομικούς λόγους παραιτήθηκε 100%, σιγά μην άφηνε τα τυχερά που έβγαζε απο την δουλειά του. Οι παραπάνω αρλούμπες και οι ταχα υποσχέσεις προεκλογικά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Άκου σύγκριση με τον Καποδίστρια!

 15. Αμφιλοχιωτης

  28/09/2019 at 10:03

  Κ τωρα νικας στη θεση του νικα. Εν τουτω νικα. Με ενα σμπαρο πολλα τρυγονια. Κ που εισαι ακομα

 16. Μάκης

  28/09/2019 at 14:05

  Παιχνίδια εντυπωσιασμού από τον κ.Νίκα ή μήπως δεν άντεξε το ξεμπρόστιασμα και το κράξιμο που έφαγε εξαιτίας της μεγάλης κοροιδίας εναντίον συνηποψηφίψν του;;; Πάντως ντροπή με την κίνηση αυτή της παραίτησης, αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις να το δήλωνες από την αρχή όχι μετά απο 27 ημέρες για να δίνεις πάτημα και τροφή να χλευάζουν την παράταξη από το ξεκίνημά της. Είναι που είναι στην μπούκα η παράταξη και κοροιδεύουν όλοι τώρα έβαλες και το κερασάκι στην τούρτα

 17. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  28/09/2019 at 17:18

  Διαβάζω με ενδιαφέρον όλα τα σχόλια.Πραγματι προκαλεί ενδιαφέρον το πως μια νέα Δημοτική αρχή η οποία θα έπρεπε βάση κοινής λογικής να έχει αυτό που λέμε μια περίοδο ανοχής από το εκλογικό σώμα,εισπράτει τόσα αρνητικά σχόλια. Αλλαδείχνουν απογοήτευση, αλλα απαξίωση,αλλά ειρωνεία.Το αποτέλεσμα το ίδιο, πολιτική φθορά από τον πρώτο κιόλας μήνα. Την ευθύνη την έχει η ίδια η δημοτική αρχή φυσικά. Μια οι συνεργασίες και η άρνηση ουσιαστικά του Δημάρχου να αναλάβει αποκλειστικά ο ίδιος και η παράταξη του την ευθυνη( ναι κύριοι το δημαρχηλικι θέλει ηγετικές ικανότητες και δεν συγχωρούνται αυτά )της διοίκησης, μια οι παραίτηση αντιδημάρχου με το καλημέρα.Αλλα το κυριότερο απ´ολα είναι πως κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να είμαστε ακόμη σε προεκλογική περίοδο. Κύριοι το να μιλατε συνεχώς αρνητικά για τον επι 17 χρόνια εκλεγμένο πρώην Δήμαρχο Απόστολο Κοιμηση το μόνο που καταφέρνετε είναι σε κάθε στραβή δικη σας ( έχετε κάνει Ουκ ολίγες σε ένα μήνα ) ο κόσμος να λέει «Αποστολης και ξερό ψωμί» όπως γράφτηκε παραπάνω. Δυστυχώς το πρόβλημα της νέας δημοτικής αρχής είναι ότι της λείπει ο ΗΓΕΤΗΣ, είναι λίγο απ´ολα,και όταν είσαι λίγο απ’ολα( δηλαδή μέτριος ) προσπαθείς τουλάχιστον να το καλύψεις. Όσο συνεχίζεται να πολεμάτε τον Κοιμηση κακό σε εσάς κάνετε. Αν είχατε έναν δυνατό μπροστάρη ναι να το κάνατε,αλλά τώρα; Γιατί αυτός ο οποίος πολεμάτε ακόμη ( γιατί άραγε; ) με τα καλά και τα άσχημα του είχε και έχει αυτό που λέμε ηγετική ικανότητα. Με απλά λόγια ΔΕΝ σας συμφέρει η σύγκριση. Και το κυριότερο δεν συμφέρει τον νέο Δήμαρχο. Μην τον « καιτε» από τώρα…
  Δεν είναι τυχαίες οι τόσες πολλές αντιδράσεις. Ας γίνει το καλύτερο για τον Δήμο… έστω και με το λίγο απ´ολα.

 18. nikjiak

  28/09/2019 at 17:26

  Εσεις που υποστηριζετε τον Αποστολή με τοσο σθένος πειτε ενα εργο ουσίας που εκανε για το δημο μας και ποσο για τα περίχωρα.17 χρονια σαπιλα και δυσοσμία και ακομα μυαλο δε βάζετε.

  • Τάκης

   28/09/2019 at 18:31

   Ναι ενω τώρα έχει μπει όλη η αφρόκρεμα και η ελίτ των περιχώρων στην νέα δημοτική παράταξη. Για να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα, Νίκας, Διγώνης και Δράκου με ποιον ήταν στις προηγούμενες εκλογές; Με τον Αποστόλη δεν ήταν; Αρα η σαπίλα και η διαφθορά μεταπήδησε στην άλλη παράταξη βάση της κοινής λογικής. Σωστά;
   Στις προηγούμενες εκλογές ο Πρεβεζιάνος που ήταν ενάντια στον Αποστόλη τώρα βρέθηκε όμως και έχει βουήξει όλος ο τόπος πως στον δεύτερο γύρο στήριξε τον Αποστόλη. Ο Πρεβεζιάνος τότε έχασε από τον Αποστόλη εξαιτίας ενός τσακωμού μεταξύ
   των δικών του υποψηφίων και στον δεύτερο γύρο ο ένας εκ των δυο αποχώρησε έχοντας πολλούς ψήφους και κάνοντάς τα μετά πλακάκια με τον Αποστόλη. Διακρίνουμε καμία σαπίλα εδώ;;;
   Στις τώρα εκλογές οι πολέμιοι Κατσούλα τα αδέρφια του όπως τους αποκάλεσε κιόλας ? μετά από πόλεμο μηνών κατέληξαν στον Κατσούλα γιατί φυσικά εκεί ήταν τα συμφέροντά τους.
   Ο Βασίλας κολλητός με τον Αποστόλη δεν ήταν στια προηγούμενες εκλογές και κάνανε και απο κοινού περιοδεία;
   Αυτοί δεν είναι σαπίλα είναι άγιοι θα μας πείτε τώρα!
   Τέλος τι ποσοστό πήρε ο Αποστόλης από τον πρώτο γύρο;; Αν δεν άρεσε στον κόσμο δεν θα τον έβγαζαν πάλι πρώτο

 19. Μπουμπουλίνα

  28/09/2019 at 20:37

  Ο Κοιμήσης έφυγε κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούν εχθροί και υποστηρικτές του.Αυτό που προέχει τώρα είναι η νέα δημοτική αρχή είναι να παράγει έργο και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών ,πράγμα καθόλου εύκολο γιατι και σ’αυτές τις εκλογές ο λαός ψήφισε Κοιμήση στον πρώτο γύρο .Η ήττα του προήλθε επειδή οι υπόλοιπες παρατάξεις και κυρίως αυτή του βασίλα αποδείχτηκε προέκταση της αναπτυξιακής προοπτικής.Το να παραιτείται ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος προμηνύει θύελλες.Κάπου η παράταξη δεν έχει γερές βάσεις.Πιστευω θα ακολουθήσουν ακομα πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

   29/09/2019 at 18:05

   Ακριβως όπως τα γραψατε! Επειδή λοιπον ο κόσμος ψήφισε Κοιμηση για πολλοστή φορά στον α’ γύρο, πρεπει οι δευτεροτριτοτεταρτοι να μην υποτιμούν την νοημοσυνη του κόσμου. Το οτι δεν έχουν γερές βάσεις δεν ειναι πρόβλημα του κόσμου, αλλά το οτι στήθηκαν συνδυασμοί με μοναδικό σκοπό την εξόντωση ενος προσώπου. Οκ…ο σκοπός επετεύχθη. Αλλά μήπως τελικά όλο αυτό τους γύρισε εντελώς μπουμερανγκ; Μήπως με την αποχώρηση Κοίμησή, όλοι αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουν πλεον τίποτα κοινο μεταξύ τους; Μήπως όλο αυτό συμβαίνει γιατί η πραγματική δυναμη του καθένα ξεχωριστά ειναι τα αποτελεσματα του α’ γύρου; Κρίμα για τον Δήμο Αμφιλοχίας… πάντως όλο αυτό που συμβαίνει.

 20. Μενια

  01/10/2019 at 01:07

  εεεε ρε καραγκιοζιλικια ??????????
  Αποστόλη θα λέτε και θα κλαίτε!!!!

 21. Μιλτος

  01/10/2019 at 02:24

  Ρεκορ αρνητικών σχολίων.
  Στην κοινωνία εξω να δείτε τι λέγεται…
  Χωρίς τον Κοιμηση δεν έχουν λογο ύπαρξης και κανουν την μια πατάτα μετα την αλλη ? Η περιβοητη μετα Κοιμηση εποχή ηρθε και όλοι ψάχνουν τον Αποστολη τελικά….?

  • Φ.Φ

   01/10/2019 at 11:29

   Είναι να μην έχει ρεκορ αρνητικών σχολίων, αφου η μια πατάτα γίνεται μετά την άλλη! Στο μεταξύ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί και ποιος θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος, γιατί προφανώς ξέμεινε από το επιτελείο του…Μήπως να ζητήσουν την βοήθεια του κοινού ή να πάρουν κανέναν δανεικό από του Αποστόλη!!χαχαχα!! Άλλωστε και οι μισοί που έχει τώρα του Αποστόλη ήταν.
   Νίκα πάλι το έκανες το θαύμα σου και εδώ!

   • Μιλτος

    01/10/2019 at 13:36

    Αν ήταν άξιοι να διοικήσουν δεν θα είχαν βγει δεύτεροι στον πρώτο γύρο. Την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στον Δήμο την έχει η παράταξη Βασιλα. Αυτό μας άξιζε τελικά; Τι να πω.. μην βάζεις πάντως ιδέες για βοήθεια του κοινού. Είναι ικανοί να το κάνουν χαχαχα

 22. Μ.Β

  02/10/2019 at 12:57

  Οτάν σε διοικούν οι δεύτεροι οι τρίτοι και οι τεταρτοι αυτά συμβαίνουν.

 23. Κικη

  02/10/2019 at 14:09

  17 χρόνια θεωρούσαμε κάποια πραγματα δεδομένα.Νομίζαμε οτι ο Δήμος λειτουργει με αυτόματο πιλότο.Εστιαζαμε όχι σε όλα αυτά που γινόντουσαν αλλά σε αυτά που καθυστερούσαν ή που δεν μπορούσαν να γίνουν. Πάρτε τώρα το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!! Αυτοι ψάχνουν αντιδήμαρχο και δεν βρίσκουν…. Αυτές οι θέσεις δεν ειναι για τον καθένα παιδιά. Και όλα ξεκινούν απο τον Δήμαρχο.Αυτός κρατάει το μαγαζί, αυτός και το διαλύει.
  Δεν μπορούν οι άνθρωποι.ΤΕΛΟΣ.

 24. Μ

  02/10/2019 at 16:55

  Αυτά που γίνονται και αυτά που θα έρθουν ( ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ) είναι η απάντηση στο γιατί ο Δήμος ΔΕΝ έπρεπε να αλλάξει χέρια. Αυτά και τέλος…

 25. Λ.Μ

  03/10/2019 at 09:52

  Σε μια άλλη ανάρτηση κάποιος είχε γράψει οτι ο Αποστόλης ήταν πτρώτος στις μπαρούφες και οτι ο Κατσούλας δεν πρόκειται να τον φθάσει. Μάλλον βιάστηκαν να κρίνουν γιατί πλέον βλέπουμε η μια πατάτα και η μια μπαρούφα μετά την άλλη γίνεται γίνεται από την παράταξη Κατσούλα!
  Είπαμε διώξατε τον Αποστόλη αλλά κρατήστε χαμηλό προφιλ και κλείστε το στόμα σας, γιατί βλέπετε αυτά που λέτε για τους άλλους τα λουζόσαστε εσείς στο τέλος!
  Τέλος, τόσα site και εφημερίδες υπάρχουν, βάλτε μια αγγελία ” Ζητείται νέος Αντιδήμαρχος και μη μπαρούφας” όλο και κάποιον θα βρείτε….

  • Μ.Μ

   03/10/2019 at 15:49

   Μιλάνε για τον Αποστόλη αυτοι οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν αντιδημαρχο ?

 26. Μπιλ

  05/10/2019 at 17:40

  Αυτά συμβαίνουν γιατί ειναι μειοψηφία στην κοινωνία.
  Και το γνωρίζουν.
  Οτι και να κανουν αυτό δεν αλλάζει.
  Να μην σας κανει τίποτα εντύπωση πλέον….
  Το καλο της υπόθεσης ειναι πως ο κόσμος ειναι ξύπνιος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *