Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ, Σάββας Αϊδινίδης

Δημοσιεύτηκε

στις

2438

Ένα δυσάρεστο νέο ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο οπερατέρ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του ΣΚΑΪ.
«Η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε «καλό ταξίδι» στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.
«Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!» είπε με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.
«Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.
«Όχι ρε Σάββα… όχι!. Ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του» αναφέρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =