ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πέθανε η μητέρα που την παρέσυρε Ι.Χ. μαζί με το αγοράκι της

Μία μάνα με το μικρό αγοράκι της προσπάθησαν να διασχίσουν την Παλαιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτο, όμως παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ.
Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στην Παλαιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτου, στο ρεύμα προς Καλλιθέα.
Μία μάνα με το μικρό αγοράκι της προσπάθησαν να διασχίσουν την Παλιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτο, όμως παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ. που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Και οι τρεις μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε η μάνα. Το αγοράκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Έρευνα πραγματοποιεί η Τροχαία για την ταυτοποίηση των στοιχείων των θυμάτων αλλά και για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας.