Πάνος Κατσιγιάννης Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Πάνος Κατσιγιάννης Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας

«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ παντού το ΚΚΕ». Αυτό είναι το μήνυμα της εκδήλωσης της Κ.Ο. Αμφιλοχίας  που έγινε την Κυριακή 9 Μαρτίου  στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αμφιλοχίας.
Στην εκδήλωση που άνοιξε το στέλεχος του ΚΚΕ Γιώργος Φακίτσας  ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κατσιγιάννη για το Δήμο Αμφιλοχίας. Κεντρικός ομιλητής  ήταν ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ που τόνισε ότι  στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης κάλεσε τον κόσμο να  ψηφίσει ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, να στηρίξει  τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές  για να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο. Ανέφερε ότι ενιαία είναι η εκλογική μάχη του Μάη για την ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους γιατί ενιαία είναι και η αντιλαϊκή πολιτική που διαπερνά όλους τους μηχανισμούς από το ευρωκοινοβούλιο στην κυβέρνηση στις περιφέρειες και στους δήμους. Τα τοπικά προβλήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κεντρική πολιτική σκηνή και δεν υπάρχουν λύσεις τοπικές όσο κυριαρχεί η πολιτική που υπηρετεί τα μονοπώλια.. Καταλήγοντας τόνισε ότι και εδώ στο δήμο Αμφιλοχίας  το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Δεν υπήρξε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των εργαζόμενων, των φτωχών αγροτών και των λαϊκών οικογενειών  που να μην βρήκε την αμέριστη στήριξη.
Το ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στην υγεία  και στην παιδεία, κατήγγειλε το σάρωμα των εργασιακών δικαιωμάτων που πέρασε μέσα από τους δήμους και τις ΜΚΟ που έβαλαν πλάτη για να ξελασπώσουν το αστικό σύστημα, ανέδειξε τα προβλήματα των φτωχομεσαίων κτηνοτρόφων, των ψαράδων – της καταστροφής του Αμβρακικού και κατέληξε οτι θα συνεχίσουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*