Ο «Μ» «δεξιώθηκε» το 2014

Ο «Μ» «δεξιώθηκε» το 2014

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας, σε ένα ευχάριστο κλίμα, η κοπή πίτας του μοναδικού τοπικού επίσημου φορέα ενημέρωσης, της εφημερίδας  «Μαΐστρος».
Με την παρουσία φίλων, εκλεκτών συντοπιτών, ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια της εφημερίδας και με σύσσωμη τη συντακτική ομάδα του Μαΐστρου που συνεχώς ενισχύεται με δυναμικές παρουσίες, ο «Μ» έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα μένοντας πιστός στην παράδοση της καλοτυχίας που υπόσχονται τα πρωτοχρονιάτικα φλουριά για την έναρξη μιας νέας, εποικοδομητικής και δημιουργικής χρονιάς.
Μέσα σε εύθυμο κλίμα οι φίλοι και οι συνεργάτες της εφημερίδας απόλαυσαν τη συνύπαρξή τους δημιουργώντας εστίες συζήτησης, τα λεγόμενα πηγαδάκια. Όπως πάντα και πιστός στις παραδόσεις ο «Μ» πλαισίωσε τη βραδιά με πλούσια εδέσματα, αποτελούμενα κυρίως από ντόπια παραδοσιακά προϊόντα «Τζίφρης», στα οποία προστέθηκαν εκλεκτοί μεζέδες τους οποίους επιμελήθηκε και  παρουσίασε  άψογα το μεζεδοπωλείο «Μουράγιο».  Το μενού συνόδευε το εκλεκτό εμφιαλωμένο κρασί πολυτελείας τοπικής παραγωγής «Πεδινό», του ομίλου επιχειρήσεων ¨΄Ολπις¨
Η πλούσια επικαιρότητα αλλά και η  χαλαρή διάθεση των καλεσμένων δεν άφησε περιθώρια στην ανία να εισχωρήσει στις συζητήσεις. Οι συνεργάτες της εφημερίδας ξεδίπλωσαν τις ιδέες τους για την αναβάθμιση της ενώ οι καλεσμένοι διατύπωσαν τις απόψεις τους αλλά και προβληματισμούς με σκοπό να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος για την άσκηση κριτικής από τους τοπικούς  πυλώνες ενημέρωσης που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*