Ο Αμφίλοχος επικράτησε  1-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Στάνου

Ο Αμφίλοχος επικράτησε 1-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Στάνου

Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο της Αμφιλοχίας οι δυο  ομάδες  κατέβηκαν στόν αγωνιστικό χώρο ξέροντας ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι γιατί έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για να διατηρήσουν και αυτοί τις ελπίδες ανόδου οι οποίες διαψεύστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό σκορ 1-0 υπέρ της ομάδος της Αμφιλοχίας. Αρχίζοντας το παιγνίδι όλοι περίμεναν να δουν ένα μάτς δυνατό. Και αυτό έγινε αφού οι αντίπαλοι αναγνωριστικά προσπαθούσαν στο χώρο του κέντρου να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για κάτι καλό. Αυτό ήρθε για την ομάδα της Στάνου που στο σε μακρινή μπαλλιά του Κοντού ο φορ των φιλοξενουμένων έφυγε στην πλάτη των αμυνομένων, σούταρε μα ο Κατσούδας απέκρουσε στέλνοντας  όμως την μπάλλα στα πόδια του Νταλάκου Θωμά  που πλάσσαρε ψηλά άουτ χάνοντας την πρώτη και τελευταία ευκαιρία της ομάδος του. Η ζώνη άμυνας που επέλεξε η Αναγέννηση έκανε το μάτς σκληρό αποτέλεσμα του οποίου ήταν οι πολλές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν. Ο Αμφίλοχος έφτασε κοντά στο γκόλ στο 27΄λεπτό. Η άμυνα της Στάνου ολιγώρησε αλλά ο Καρακώστας έδιωξε την τελευταία στιγμή πρίν κάποιος παίκτης της Αμφιλοχίας την στείλει στα δίχτυα. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει προυποθέσεις για την επίτευξη τέρματος. Στο 42΄όμως οι γηπεδούχοι φανέρωσαν τις δυνατότητες τους . Με μπαλλιές ακριβείας έκρυψαν το τόπι, βρέθηκαν σε απόσταση βολής το σούτ όμως απέκρουσε ο καλός  τερματοφύλακας της Αναγέννησης Σίμος Δημήτρης. Ο διαιτητής λίγο μετά έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια και οι φίλαθλοι στη κερκίδα αντάλαξαν φιλοφρονήσεις αφού οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους σα γείτονες που είναι.Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες συνέχισαν με το ίδιο ρυθμό. Η Αναγέννηση όμως έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας και αυτό ήταν αρκετό για να δεχτούν το μοναδικό τέρμα  και να φύγουν ηττημένοι.Ο τελικός αποδέκτης της μπάλλας υπήρξε ο Μάνθος που σκόραρε αφού η μπάλλα έφτασε σε αυτόν από χλιαρή απόκρουση του γκολκήπερ.Το ρολόι έδειχνε μόλις το 47΄λεπτό. Ομως όλη αυτή η φάση δημιουργήθηκε από τον ασύληπτο σε ταχύτητα Τσιούνη πού  άφησε πίσω του μισή άμυνα της Στάνου. Η Αναγέννηση συνέχισε τη διπλή ζώνη άμυνας γιατί ήλπιζε έστω στην ισοφάριση η το καλύτερο να φύγει με όσο το δυνατόν πιό μικρό σκόρ ήττας. Ο λόγος αυτός φανέρωνε την αδυναμία που προέκυψε στους  φιλοξενούμενους από τους συνεχείς τραυματισμούς παικτών της και από την απουσία άλλων που στρατεύθηκαν στο τέλος της περιόδου. Ο Αμφίλοχος όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν καλύτερος αφού ωφελήθηκε από την αποβολή του Μπιστιντζάνου Χρήστου (δεύτερη κίτρινη)  στο 76΄. Έτσι στα  τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αμφίλοχος έκανε τρείς ευκαιρίες για γκόλ αλλά δεν ήταν τυχερός. Ο γκολκήπερ σταμάτησε δυο φορές τους επιθετικούς και το μάτς τελείωσε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα δυο παίκτες ακόμα εκατέρωθεν(Κατσικοκέρης-Στάνος(92΄)/Μάνθος-Αμφίλοχος (83΄).

Διακριθέντες από τούς γηπεδούχους οι Τσιούνης, Καβαλλάρης,  Καλύβας, Μάνθος και από τους φιλοξενούμενους οι Καρακώστας , Μπιστιντζάνος Χ.,Τσιλίκης Θωμάς.
Οι διαιτητές καλοί, δεν αδίκησαν καμμία ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ.Κατσούδας,Καλύβας,Ζαβιτσάνος,Δράκος(87΄Κακαρούνας),Παπανίκος,Μάνθος, Μπεκατώρος(65΄Στάμος),Καβαλλάρης,Τσιούνης,Νάκας(72΄Καρδούτσος),Παπαλέξης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ:Σίμος,Τσιλίκης Γ.,Μπιστιντζάνος Χ.,Μπότσαρης,Νταλάκος Ι.(65΄Κατσικοκέρης Α.),Τσιλίκης Θ., Κοντός, Μπιστιντζάνος Α.,Ντίνος(87΄Τσιλίκης Α.),Καρακώστας,ΝταλάκοςΘ.(Μπιστιντζάνος Χ.),

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*