Ορκωμοσία και ορισμός Αντιδημάρχων της νέας δημοτικής αρχής  Ι. Π. Μεσολογγίου

Ορκωμοσία και ορισμός Αντιδημάρχων της νέας δημοτικής αρχής Ι. Π. Μεσολογγίου

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του Διοικητηρίου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου το απόγευμα, η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά. Παρόντες στην τελετή εκτός από τα εκλεγμένα μέλη ήταν οι: Γ. Γ. Έρευνας, Χρ. Βασιλάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Υφαντής, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Πύλου Δημήτρης Καφαντάρης,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας Γιώργος Σιαμαντάς, Γιάννης Σύψας και Τάκης Λουκόπουλος.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος στην ομιλία του δήλωσε με αισιοδοξία ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για το μέλλον του τόπου και τόνισε πως ο δήμος δεν πρεσβεύει μια συγκεκριμένη παράταξη αλλά είναι πολυπαραταξιακός και ανοιχτός στις προτάσεις όσων ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου. Σαν απώτερο στόχο της δημοτικής αρχής θέτει τη δημιουργία ενός δήμου κοντά στους πολίτες, που θα στηρίζει την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και επεσήμανε την αναγκαιότητα διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε υπογραφή του πρακτικού της ορκωμοσίας από τα αιρετά μέλη.

Το «παρών» στην τελετή επίσης έδωσαν οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Πρεβεζάνος, ο απερχόμενος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Νίκος Σολδάτος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, Γ. Τελώνης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Γ. Κυριακόπουλος, ο περιφερειακός διευθυντής του Ο.Α.Ε.Δ., Γιάννης Καρβέλης, ο διευθυντής Δασών νομού Αιτ/νιας, Νικήτας Μάζης ως εκπρόσωπος του ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι πρόεδροι του Δικηγορικού, Ιατρικού και Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου, Μάριος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Κοντός και Βασίλης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Ρόκος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Κοντός, η υποψήφια βουλευτής της Ν. Δ., Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στην τοποθέτηση δύο Αντιδημάρχων προχώρησε σήμερα Δευτέρα ο Δήμαρχός κ. Καραπάνος. Ως Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών ορίζεται ο Καρβέλης Σπυρίδων και Τεχνικών Υπηρεσιών ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος. Να σημειωθεί ότι οι δύο αυτές θέσεις είναι άμισθες ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι Αντιδήμαρχοι που θα καλύψουν τις άλλες τρεις θέσεις.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*