Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξέσπασε στον πρωτοπόρο ο Αμβρακικός… 2-0 – Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε

στις

50

Ένας ψυχωμένος και αποφασισμένος Αμβρακικός Λουτρού, κατόρθωσε , αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, να επικρατήσει του ΠΑΣ Αχέρων με 2-0.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα αιφνιδιάστηκε από την μαχητικότητα του νεανικού συνόλου του Γιώργου Γιάκου.
Ο Παγώνης αρχικά με εξαιρετική προσπάθεια στο πρώτο 8ο λεπτο και ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, ο πατρινός Νίκος Στασινόπουλος, πέτυχαν τα γκολ και σφράγισαν τη νίκη των γηπεδούχων την πρώτη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το δεύτερο γκολ του Αμβρακικού είναι εξαιρετικό καθώς ο νεαρός μπακ με προσωπική ενέργεια, αφού αρχικά άδειασε τον αντίπαλο του, με πανέμορφο πλασέ από τα 30 μέτρα στο 28ο έστειλε την μπάλα στο απέναντι παράθυρο του γκολκίπερ Βλάχου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Αμβρακικό ωστόσο να διατηρεί την ψυχραιμία του στην πίεση του Καναλακίου, απειλώντας παράλληλα στην κόντρα με τους Δήμο, Παπακίτσο και Λιμάτσι.
Τεράστια νίκη για του γηπεδούχους , απέναντι στο πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Άπαντες σε τρομερή κατάσταση και απόδοση, αξίζει βέβαια να σημειωθεί η παρουσία του εκπληκτικού 17χρονου Νίκου Στασινόπουλου και του 18χρονου σκληροτράχηλου μεσοαμυντικού Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλου ο οποίος ήταν πανταχού παρών. Ήταν κάτι που φαινόταν από καιρό η ομάδα του Αμβρακικού έπαιζε αρκετά καλά και σωστά ορθολογικά, αλλά παρόλα αυτά αποτέλεσμα δεν έπαιρνε…
Την πλήρωσε λοιπόν ο Αχέρων Καναλακίου με μια ήττα σε κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η παρουσία του πατρινού ρεφερι Πετρόπουλου και των συντοπιτών βοηθών του.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις