Ντέρμπι 90΄στην Αμφιλοχία Παναμβρακικός – Αλυζιακός 2-0

Ντέρμπι 90΄στην Αμφιλοχία Παναμβρακικός – Αλυζιακός 2-0

Μια δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε ο Παναμβρακικός Μπούκας σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας απέναντι στο Αλυζιακό Μύτικα, μία από τις πιο δυνατές ομάδες που αντιμετώπισε εντός έδρας η ομάδα της Μπούκας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καθώς και οι δύο ομάδες δεν είχαν την πολυτέλεια της απώλειας βαθμός και κυρίως ο Παναμβρακικός.
Οι φάσεις του αγώνα:
Μακρινη μπαλιά του Δράκου, σουτ στην κίνηση Τσιτσομήτσος άουτ.
Σέντρα του Μακρή στο δεύτερο δοκάρι από αριστερά, κεφαλιά του Τσιτσομήτσου, ο Φίλος δεν προλαβαίνει να πλασάρει σε κενή εστία.
Φάουλ από αριστερά για τον Παναμβρακικό εκτελεί ο Μακρής, η μπάλα περνάει το τοίχος χαμηλά στην αριστερή γωνία, παρά την προσπάθεια του Προδρομίτη η μπάλα στα δίχτυα, γκολ 1-0.
12΄Μακρινή μεταβίβαση του Αποστολάκη Σ. στον Αποστολάκη Α. θα διώξει τελευταία στιγμή ο Ρόκκος με τα πόδια.
15΄ Μπεκατώρος Α. ωραία κίνηση από δεξιά, θα σεντράρει χαμηλά, αποδεκτής ο Δράκος η μπάλα στα σώματα, κόρνερ.
18΄Κόρνερ από αριστερά εκτελεί ο Μακρής κεφαλιά του Κυρόσιμου, θα διώξουν προσωρινά, με κόντρες στα σώματα η μπάλα καταλήγει στον φίλο, σουτ, γκολ 2-0.
25΄Πάσα του δράκου στον Μπεκατώρο Α. αυτός με μία στο Φίλο, γκολ αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ, σωστή η υπόδειξη του διαιτητή.
28΄Κόρνερ για το Μύτικα με τον Μπουλιέρη, κεφαλιά του Κατσαούνη Δ., μπλοκάρει σταθερά ο Ρόκκος.
35΄Αποστολάκης Α. αποφεύγει δύο ποδοσφαιριστές, σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.
44΄Φάουλ για το Μύτικα από αριστερά εκτελεί ο Αποστολάκης Σ. , σύγχυση την περιοχή της Μπούκας, σουτ ο Μπουλιέρης στα σώματα κόρνερ.
48΄Στην Κίνηση δυνατό σουτ ο Αποστολάκης Α. μόλις άουτ.
55΄Ο Τσιτσομήτσος από αριστερά, σέντρα στην μικρή περιοχή, προλαβαίνει πριν το Φίλο ο Προδρομίτης.
58΄ Δυνατό σουτ του Γεωργαλή η μπάλα μόλις άουτ.
62΄Εκτέλεση κόρνερ για το Μύτικα κεφαλιά του Λυγκώνη , μονοκόμματου σουτ του Παπανικόλα διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπεκατώρος Σ.
68΄ Άνοιγμα δεξιά στο Δράκο σέντρα χαμηλά στο Φίλο, σουτ δύσκολα σε κόρνερ ο Προδρομίτης.
75΄Εκτέλση κόρνερ για το Μύτικα με τον Κατσαούνη, σουτ στην κίνηση από τον Μπουλιέρη αποκρούει ο Ρόκκος.
85΄Δράκος, Παπανίκος, Φίλος στην αντεπίθεση με δύο αμυντικούς κακή επιλογή του Δράκου, χλιαρό σουτ στην αγκαλιά του Προδρομίτη.
Διακριθέντες:
Παναμβρακικός: Ρόκκος, Μακρής, Ζαβιτσάνος, Δράκος
Αλυζιακός: Παπανικόλας, Αποστολάκη Σ. Κατσαούνης
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός: Ρόκκος, Παππάς, Ζαβιτσάνος, Στάμος, Μπεκατώρος Σ., Κυρόσιμος, Μακρής, Δράκος(85΄Καρδούτσος), Τσιτσομήτσος(56΄παπανίκος), Φίλος, Μπεκατώρος Α.(31΄Τσάκαλος).
Αλυζιακός : Προδρομίτης, Κατσαούνης, Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης, Γεωργαλής (84΄Παπαναστάσης), Κατσαούνης Δ., Παβέλης, Αποστολάκης Α., Μπουλιέρης.
Η διοίκηση του Παναμβρακικού, μέσω του «Μ» εύχεται στην ομάδα του Μύτικα καλή συνέχεια και επιτυχία, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης συγχαίρει στο διαιτητικό τρίο των Κέκελου, Κωσταρά, Τόλη για την άψογη διαιτησία, καθώς τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το χώρο του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*