Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός 62χρονος 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του

Δημοσιεύτηκε

στις

68

Ως αιτία θανάτου αναφέρεται το έμφραγμα, ωστόσο οι οικείοι του, εκφράζουν φόβους, ότι σχετίζεται με το εμβόλιο και γι’ αυτό ζητούν να διερευνηθεί περαιτέρω το ζήτημα.
Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, ο 62χρονος αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονoϊού, επικοινώνησε με έναν φίλο του και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.
Συγκεκριμένα του ανέφερε ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια.
Ο φίλος του, που φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, μετέβη άμεσα στο σπίτι του 62χρονου.
Εκεί έμεινε μέχρι τις 4.30 το πρωί όπου και αποχώρησε αφού ο 62χρονος είχε κοιμηθεί.
Στις 9.05 το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν παραπονέθηκε για κάποιον πόνο.
Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κανόνισαν να συναντηθούν και έτσι ο φίλος βρέθηκε 30 λεπτά αργότερα στο σπίτι του 62χρονου, όπου τον εντόπισε νεκρό.
Με ασθενοφόρο ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής και ο 62χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gvk

    02/06/2021 at 20:16

    “Ως αιτία θανάτου αναφέρεται το έμφραγμα, ωστόσο οι οικείοι του, εκφράζουν φόβους, ότι σχετίζεται με το εμβόλιο και γι’ αυτό ζητούν να διερευνηθεί περαιτέρω το ζήτημα.” . . .

    Η ερώτηση “κλειδί” – κατά τη γνώμη μου – για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι η παρακάτω :

    Εάν δεν έκανε το εμβόλιο, τη συγκεκριμένη ημέρα ή και ώρα, ο συγκεκριμένος αυτός 62άχρονος θα πέθαινε από έμφραγμα; είχε φθάσει η ώρα του ; θα έσβηνε το καντήλι του όπως λέμε εμείς οι χωριάτες;

    “. . . ο 62χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.”

    Όπως γράφει το άρθρο “τα αντιμετώπιζε” και καλά έκανε, έτσι έπρεπε. Μέχρι την αποφράδα ημέρα. Τα αντιμετώπιζε. Τι να έφταιξε, τι να έφταιξε !

    Καταπιάστηκα με αυτό το περιστατικό και όχι με το άλλο …”Με θρομβοπενία νοσηλεύεται 36χρονος νεαρός από την Κεφαλλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson”, γιατί έχω την ηλικία του αποδημήσαντος αλλά ελπίζω με περισσότερα λάθη.

    Εμπειρία: η γνώση μέσω της παρατήρηση των λαθών (δικών μας και όχι μόνο).

    <>

    Γ.Β.Κ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *