Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατό του – Τα χρήματα που χρωστούσε στον πεθερό του

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατό του – Τα χρήματα που χρωστούσε στον πεθερό του

Ο Νίκος Τσουμάνης, όπως φαίνεται από την νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, πέθανε από πνιγμό, ενώ δεν προκύπτει εμπλοκή δεύτερου προσώπου.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά.
Τα ευρήματα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνουν ότι ο 31χρονος είχε ασφυκτικό θάνατο και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με δεματικά καλωδίων, γνωστά ως tie wraps.
Δεν προκύπτει όμως εμπλοκή άλλου προσώπου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή.

Νίκος Τσουμάνης: Η μαρτυρία για τα οικονομικά προβλήματα
Άνθρωποι, πάντως, που γνώριζαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε τα όσα του είπε ο Νίκος Τσουμάνης στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ποδοσφαιριστής του είχε εκμυστηρευτεί ότι χρωστούσε χρήματα στον πατέρα της συντρόφου του, που το επόμενο διάστημα θα γινόταν και σύζυγός του.

Νίκος Τσουμάνης
“Μαύρη μέρα σήμερα. Είχαμε μία επαφή στις 17:30 την Παρασκευή. Κατά περιόδους μου ζητούσε κάποιες οικονομικές ενισχύσεις, του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε. Την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο και μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο. Του λέω ‘Νίκο τι πρόβλημα έχουμε;’.

Μου λέει, ‘Γρηγόρη χρωστάω του πεθερού μου 24.000’. Του λέω, ‘εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, αν είναι οικονομικό. Έχεις ένα αυτοκίνητο που η αξία του είναι στις 20.000 ευρώ, θα σε βοηθήσουμε… Αλλά πες μου τι νούμερο χρωστάς…’. Δεν μου έδινε απάντηση”, είπε αρχικά ο Γρηγόρης Κάκαλης.
Στη συνέχεια, εξηγεί ότι ο ποδοσφαιριστής του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως “Γρηγόρη αύριο θα έρθω σπίτι να σε επισκεφτώ, στεναχωρήθηκα που είσαι άρρωστος”. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κάποιο νούμερο απλησίαστο που δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε οι 3-4 φίλοι, τόνισε ο ίδιος.
Είπε επίσης, ότι ο ποδοσφαιριστής του είχε αναφέρει πως επρόκειτο να πάρει 24.000 ευρώ στις 24 Ιανουαρίου με αφορμή μία δικαστική απόφαση.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*