Μια ξεχωριστή διάκριση για τον Αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας Κο Γεώργιο Τσόγκα

Μια ξεχωριστή διάκριση για τον Αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας Κο Γεώργιο Τσόγκα

Ο Κος Τσόγκας επιλέχθηκε από μια εκ των καλυτέρων μουσικών ακαδημιών στον κόσμο με έδρα την Βοστώνη και παράλληλα παραρτήματα σε Αγγλία και Σκωτία και θα παρουσιάσει εργασία με τίτλο ” Η μουσική ανά τον κόσμο και οι επιδράσεις της στους λαούς & η επιρροή της διασκευής στο πρωτότυπο κομμάτι ”
Σε επικοινωνία μας με τον Κο Τσόγκα μας αποκάλυψε πως το τραγούδι το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό και εμπεριέχει στοιχεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής ,και όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της εργασίας το ίδιο τραγούδι αποκτά τελείως διαφορετική μορφή μετά από την συγκεκριμένη διασκευή.
Το τραγούδι είναι το ” Ψίθυροι Καρδιάς ” του Ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση και η απίστευτη διασκευή του μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Κου Μανώλη Ανδρουλιδάκη.
Τους ευχαριστεί και δημοσίως καθώς με πολύ μεγάλη χαρά του έδωσαν την άδεια να το χρησιμοποιήσει και να ολοκληρώσει την σπουδαία αυτή εργασία !

Share

17 Σχόλια

 1. ΘΕΌΔΩΡΟς κΟΝΤΟΝΊΚΑΣ says:

  Πέρα από τα αυτονόητα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχές για επιτυχία στο μεγάλο..ξεπέταγμα της σταδιοδρομίας του, εγώ αισθάνομαι γεμάτη την καρδιά μου από την δικαίωση στην πίστη που είχα γιαυτό το παιδί, Ε Ξ Α Ρ Χ Η Σ όταν ..παλεύαμε για την σταθεροποίηση της παρουσίας του στην Φιλαρμονική.
  Ήταν , πιστέψτε μια δύσκολη μάχη που δόθηκε και τελικά ευοδώθηκε η προσπάθεια!!!
  Και τώρα ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΏΤΑΤΕΣ ΑΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ να παρουσιάζει τα πονήματά του!!!!
  Πιστέψτε με , ότι αισθάνομαι όπως τότε που ο Αλέκος μου κατέθετε τα διαπιστευτηριά του για τον τίτλο του Καθηγητή!!!
  Ο Θεός μαζί σου !!!!

 2. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Κε Θεόδωρε Κοντονίκα σας ευχαριστώ!!!
  Δεν έχω λόγια !!!

 3. Θα ήθελα να γνωρίζω ποια είναι αυτή η σπουδαία και παγκόσμιας κλάσης Ακαδημία που έκανε αυτή την σπουδαία πραγματικά διάκριση για τον παραπάνω συνάδελφο!!! Επίσης επειδή αναφέρεται το όνομα σπουδαίων πραγματικά περιοχών μουσικής κατάρτισης, όπως Βοστώνη, Αγγλία και Σκωτία (αόριστα) και επειδή γνωρίζω λόγω εργασίας στις παραπάνω περιοχές (Βοστώνη:Berklee College of Music-Cambridge,U.K: APU(Anglia Politechnic Univercity), Εδιμβούργο Σκωτία: καλοκαιρινά Μουσ. Δρώμενα στο Κάστρο)… Προσωπικά, έστειλα nail στα παραπάνω που είναι τα σπουδαιότερα στον τομέα της μουσικής άρα και τα πιο αρμόδια για τέτοιες διακρίσεις!!! Περιμένω απαντήσεις!!!
  Με λίγα λόγια,δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για κάτι τόσο σπουδαίο!!! ΓΙΑΤΙ;;; Θα ήθελα διευκρινίσεις για τα παραπάνω δημόσια!!!!
  Επίσης,σε περίπτωση που απορριφθεί το παραπάνω σχόλιο,,,,ΠΑΥΣΗ!!!

 4. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Αγαπημένε φίλε Κώστα πρώτον δεν
  Είμαστε συνάδελφοι !!
  Δεύτερον αποδείξεις και στοιχεία δίνονται σε όλους αυτούς που με αγάπη ενημερώθηκαν και έδωσαν σχετικές άδειες !!
  Τρίτον σε όλες τις παραπάνω ακαδημίες προφανώς περνάνε πολλοί και βγάζουν και φωτογραφίες (απ έξω )
  Τέταρτον χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου για εμένα
  Πεμπτον θα ήθελα στην πρώτη μου επίσκεψη να σου βάλω τα εισιτήρια να έρθεις μαζί μου να με ξεναγήσεις και να με βοηθήσεις μιας και ξέρεις όλα αυτά τα μέρη !!!
  Καληνύχτα !!!
  Υ.Γ Η γραφικότητα δεν δικαιολογεί τα πάντα

  • Αγαπητέ φίλε όντως δεν είμαστε συνάδελφοι…. Εγώ διαβάζω μουσική με νότες όχι με γράμματα…. Τι ποιο απλό να στείλει ο οποιοσδήποτε e_mail στα παραπάνω Κολέγια που αναφέρω να διαπιστωθεί ποιος πέρασε από έξω, ποιος δίδασκε, ποιος φοίτησε, ποιος τιμήθηκε για την ελληνική μουσική εκτός Ελλάδας,,, Στείλε λοιπόν να διαπιστωθεί κατά πόσο ο Κώστας Μανώλης πέρασε από έξω ή μπήκε για τα καλά μέσα!!! Επειδή μόλις γύρισα από Νοσοκομείο που πήγα την μητέρα μου από το μεσημέρι,,, κανονίστε εσείς που έχετε τα μέσα μια δημόσια συζήτηση-συνεντευξη στην εφημερίδα εδώ να τα δούμε τα παραπάνω…. Εγώ δεν σε έθιξα απλά ζήτησα δημόσια την διευκρίνιση για το πραγματικά σπουδαίο γεγονός αναγνώρισης της συγκεκριμένης εργασίας ποια Μουσική Ακαδημία σου έκανε αυτή την τιμή!!!! Δεν έχει όνομα;;; Ζούμε την εποχή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του κάθε τι!!!! (Online serch).. Θεωρείται ότι η ερώτηση μου για το όνομα σας θίγει;;;; Επειδή έχω μάθει να μην θίγω αλλά ούτε να ανέχομαι άλλους να θίγουν εμένα,κανονίστε μια δημόσια συνέντευξη… Διαφορετικά,θα το κάνω εγώ σε δημόσια διαβούλευση!!!! Δεν καταφέρθηκα εναντίον σου, αντίθετα χάρηκα για τη διάκριση από αόριστα αναφερόμενο Κέντρο… Κατά πόσο είμαι… Γλαφυρός…. Πάλι δημόσια!!!! Στα παραπάνω που αναφέρεσαι, γιατί δεν ονομάζεται η Παγκόσμια Μουσική Ακαδημία;;; Τι ποιο απλό και τελειώνουν τα πάντα εκεί…. χωρίς ,,, γλαφυρότητες!!! Περιμένω επίσημη πρόσκληση για τα παραπάνω!!! ps: ,………….θα πληρώσω μόνος μου τα εισιτήρια να πάμε πες μου πότε…. Αναφέρω μέρη που έζησα και δούλεψα όταν εσύ …. πιτσιρίκια…. to be continue…

 5. Σέ προκαλώ να προβείς αύριο κιόλας σε αγωγές εναντίον μου!!!! Νομίζετε ότι δεν προφυλάω ..τον κώλο μου; ΠΟΣΟ σύγουρος είσαι ότι εγώ είμαι στον αέρα; Δεν σε έθιξα πουθενά στο σχόλιο μου… Το όνομα της Ακαδημίας δημόσια αναρτήθηκα!!!

 6. ….Αποδείξεις δίνονται σε ΟΛΟΥΣ για ΟΛΑ!!!! Οταν πρόκειται για δημόσια δρώμενα!!! Διαφορετικά,,,, εγώ είμαι … Θεός!!! (Ειρωνικό σχόλιο)

 7. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Καληνύχτα Κωστάκη!!!
  Όλοι σε αυτόν τον τόπο έχουν ιστορία και παρελθόν !!

 8. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Επίσης Κωστάκη χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου για εμένα!!
  Ξέχασες όμως το πιο βασικό !!
  Οι μουσικοί πρέπει να ακούν!!
  Όσο και να επιθυμείς χρησιμοποιώντας άλλους δεν ασχολείται κανείς μαζί σου !!

 9. ,,, Απλά ρωτήσα το όνομα της Ακαδημίας!!!! Δεν καταφέρθηκα εναντίον σου!!!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Τώρα, επειδή ΕΣΥ καταφέρθηκες προσωπικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,,,, θα γίνω εγώ ο …. κακός!!! Νταβαντζίδες δεν ανέχομαι ούτε ανέχτηκα στην ζωή μου!!! Την Δευτέρα πρωί στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας με όλους τους εμπλεκόμενους για δημόσιες διευκρινίσεις… Να δούμε ποιος παρενοχλούσε ποιους!!!
  ps: Όταν λέω δημόσια εννοώ στα τηλεοπτικά κανάλια…. Όχι για προσωπικά θέματα, αλλά για δημοσίου συμφέροντος, όπως είναι η Φιλαρμονική Δήμου Αμφιλοχίας!!!

 10. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Και κάτι τελευταίο :τα ονόματα των ακαδημιών μέχρι να δημοσιευθεί το σύγγραμμα ,τα ονόματα των υπευθύνων για την εργασία επίσης καθώς και των συνεργαζόμενων για αυτή απαγορεύεται ρητά να βγούν στον αέρα για ευνόητους λόγους πριν ολοκληρωθεί η εργασία και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων !!
  Πάραυτα η πρόσκληση μου ισχύει
  Έλα μαζί μου να με ξεναγήσεις στα μέρη που περπάτησες !!!

  • ,,,Θα μπορούσες να κάνεις την παραπάνω διευκρίνιση εξ αρχής και να τελειώσει εκεί!!! Τι πιο απλό;;; Εσύ όμως με διέβαλλες!!! ΔΗΜΟΣΙΑ!!! Οπότε… Θα χαρώ να σε…περπατήσω στα παλιά μου… λημέρια!!! Περιμένω την επίσημη πρόσκληση σου για αυτό!!! Όμως, όπως είπες και εσύ.όλοι έχουμε την ιστορία μας και το παρελθόν μας!!!! Η έκφραση “μπούμερανγκ” σού λέει κάτι;;; Επειδή με έθιξες προσωπικά και επαγγελματικά!!! Για να δούμε ποιος πέρασε έξω από πού και … έβγαλε και φωτογραφίες!!! ,,,Με τί ακριβώς προσόντα με διαβάλλεις;;; ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ;;;

 11. Όποτε είσαι έτοιμος, εδώ είμαι!!!

 12. ,,,Έναν καφέ δεν ήπιαμε ποτέ,θα τον πιούμε στην Βοστώνη,στο Καίμπριτζ,στο Εδιμβούργο,στο Fife ή οποιαδήποτε περιοχή θες!!! Πραγματικά θα χαρώ!!!

 13. Γεώργιος Τσόγκας says:

  Κε Μανώλη δεν οφείλω προσωπικά καμμία εξήγησε σε εσάς !!
  Ούτε είστε διορισμένος από κάποιο όργανο να ελέγχετε και να ζητάτε εξηγήσεις επι προσωπικού !!
  Επειδή σέβομαι τον εαυτό μου και τους συμπολίτες μου τους οποίους υπηρετώ από θέση ευθύνης μπορείτε να απευθυνθείτε οπουδήποτε !!!
  Υπάρχουν οι άνθρωποι που απλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. !!
  Ασχοληθήκατε εξ αρχής με το άτομο μου και μάλιστα με αιχμές !
  Αν και είμαι λάτρης του δημόσιου διαλόγου σας αφήνω να συνεχίσετε να γράφετε ότι θέλετε!!
  Όσο για την Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας έχει θεσμοθετημένα όργανα που θα απαντήσουν καταλλήλως !!
  Καλή σας ημέρα !!!

 14. …Σταματώ να γράφω!!!! Δεν σας ενημέρωσε ο δικηγόρος σας;;;

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*