ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

“Είμαι εγωκεντρικός, κρύβομαι πίσω από άνοστα αστεία, και παράλληλα αδυνατώ να πάρω αποφάσεις. Στα είκοσι έξι χρόνια της ζωής μου, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Περισσότερο απ’ όλα, όμως, που δεν υπήρξα αρκετά τολμηρός, για να διεκδικήσω το κορίτσι που αγάπησα όσο κανένα άλλο. Τον πρώτο μου έρωτα… το μοναδικό μου έρωτα… την Αλεξάνδρα… την Άλεξ μου… την καλύτερή μου φίλη.
Πάντα πίστευα πως υπήρχε χρόνος. Πως όσα λάθη κι αν έκανα, θα ερχόταν η στιγμή που, επιτέλους, θα έβρισκα το κουράγιο να της μιλήσω με ειλικρίνεια, να της εκφράσω όλα όσα ένιωθα για εκείνην. Και όμως… ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχός μας. Καμιά φορά γίνεται πολέμιος των θέλω μας, τιμωρώντας μας με τον πιο σκληρό τρόπο.
Η Αλεξάνδρα παντρεύεται! Κι έχω μόνο μία εβδομάδα… μία εβδομάδα μέσα στην οποία καλούμαι να επανεξετάσω τη ζωή μου και να αναζητήσω τα λάθη μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τα διορθώσω. Μία εβδομάδα για να καταλάβω τι πήγε στραβά. Πότε έγινα ο άντρας που είμαι σήμερα. Ο άντρας που δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελε.
Ναι… αυτή είναι η τιμωρία μου… και είναι μεγαλύτερη απ’ όσο μπορώ ν’ αντέξω. Γιατί, ο μεγαλύτερός μου φόβος κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα.
Γιατί, μια ολόκληρη ζωή, αυτό που φοβόμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν ότι μπορεί να την έχανα… να έφευγε… να με ξέχναγε…
Με λένε Αντρέα, και αυτή είναι η ιστορία μου…”
Από τη Συγγραφέα του best seller Ξεπεσμένοι Άγγελοι,
Γιώτα Παπαδημακοπούλου
Μόλις Κυκλοφόρησε: Μη με Ξεχάσεις!

Έπαινοι:
«Ρεαλισμός, έντονος συναισθηματισμός.
Και οι δύο αυτές έννοιες στο αποκορύφωμά τους στο νέο βιβλίο της Γιώτας Παπαδημακοπούλου.
Η πλοκή των γεγονότων βατή, προσγειωμένη, αλλά τρυφερή κι ερωτική. Φιλία, αγάπη, έρωτας, υπομονή κι επιμονή πλημμυρίζουν τις καρδιές των δύο ηρώων.
Δύο μικρά παιδιά, μια μεγάλη αγάπη, ένας ερωτισμός, μία οικογένεια.»

Μαίρη Ζαπουνίδου (Εκπαιδευτικός)
“Η ιστορία του Ανδρέα διχάζει ανάμεσα στην ξεκαρδιστική, άμεση αφήγησή του και στο στενάχωρο συναισθηματικό του αδιέξοδο. Μία υπέροχη ιστορία αγάπης γεμάτη αγωνία! Συνάμα, ένας κώδωνας κινδύνου για το κόστος της ευτυχίας όταν αφήνουμε τις ευκαιρίες στη ζωή μας να γλιστρούν από τα δάχτυλά μας. Και η ζωή σπάνια δίνει δεύτερη ευκαιρία… Ή μήπως όχι; Πραγματικά, το απόλαυσα!”

Άρτεμις Βελούδου-Αποκότου (Συγγραφέας)
Το δεύτερο βιβλίο της Γιώτας Παπαδημακοπούλου είναι μία πολύ ανδρική υπόθεση, είναι αυτό που ζουν ή έχουν ζήσει οι περισσότεροι. Ζηλεύω, γιατί αν ποτέ καταπιανόμουν με μυθιστόρημα, κάτι τέτοιο θα ήθελα να γράψω χωρίς να σας εγγυηθώ ότι θα το έκανα με τον ωραίο τρόπο της Παπαδημακοπούλου. Το σίγουρο μ’ αυτό το βιβλίο είναι ότι θα μείνει σε όλους μας… ΑΞΕΧΑΣΤΟ!»

Βασίλης Χατζηιακώβου(Εκδότης)

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:

Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, όπου και μένει μέχρι σήμερα μαζί με το σύζυγό της. Είναι η δημιουργός και η κριτικός του blog “Το μεγαλείο των τεχνών”, το οποίο ψηφίστηκε ως το νούμερο ένα blog για το 2012, ενώ αρθρογραφεί σε ποικίλα ηλεκτρονικά έντυπα στα οποία υπογράφει με την ιδιότητα της βιβλιοκριτικού, ανάμεσα στα οποία το cine.gr και το culturenow.gr. Παράλληλα, συνεργάζεται με πληθώρα εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα σε πολλαπλά επίπεδα δραστηριοτήτων.
Ζει και αναπνέει για τη Λογοτεχνία… και για το γιο της.

Από τις εκδόσεις Μάτι κυκλοφορεί επίσης το
“Ξεπεσμένοι Άγγελοι” (2012), που είναι και το πρώτο της μυθιστόρημα.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*