Με τα κούλουμα κορυφωθήκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Αμφιλοχίας

Με τα κούλουμα κορυφωθήκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Αμφιλοχίας

Με τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αμφιλοχίας.
Με σύμμαχο τον καιρό χθες και σήμερα πραγματοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το δήμο Αμφιλοχίας με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων.
Χθες Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στην παραλία Μενιδίου η Παιδική θεατρική παράσταση « Το μαγικό μας Τσίρκο!!! ». με τον Clown – Soutis και τους μοναδικούς ζογκλέρ George Loukas & Angela και τον μάγο Oscar.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην παραλία Αμφιλοχίας Το «ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ» έδωσε μία μοναδική παράσταση με γέλιο και πολλά παιχνίδια! Το Πολιτιστικό Κέντρο έπλεξε το Γαϊτανάκι, ενώ η παρέλαση καρναβαλιστών λόγω μικρής συμμετοχής δεν πραγματοποιήθηκε.
Εντυπωσιακό ήταν και φέτος το κάψιμο του Καρνάβαλου στη θάλασσα με ρίψη βεγγαλικών.

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 μια μεγάλη γιορτή στήθηκε στο Κάστρο της Αρχαίας Λημναίας, που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας. Η εκδήλωση περιελάμβανε σαρακοστιανά εδέσματα μουσική και χορό και οι δημότες ανταποκρίθηκαν με πολύ κέφι και καλή διάθεση.
Κούλουμα επίσης διοργανώθηκαν στους Αμοργιανούς, στη Φλωριάδα (θέση Κοκκώνη) και στο Περδικάκι.

Πλημμύρισε από κόσμο η Αμφιλοχία
Χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας ήταν και η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην πόλη της Αμφιλοχίας. Τα παραλιακά καφέ και εστιατόρια γέμισαν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.
Η σημερινή εικόνα αποτελεί δείγμα πως η τοπική οικονομία μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά από τον τουρισμό, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη θετικών σχέσεων μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών.
Η παροχή της εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί σημαντικό συστατικό στοιχείο του οικονομικού κύκλου των επιχειρήσεων και της πόλης γενικότερα.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*