Με Μεγαλοπρέπεια Εορτάστηκε ο πολιούχος Αμπελακίου Άγιος Θεόδωρος

Με Μεγαλοπρέπεια Εορτάστηκε ο πολιούχος Αμπελακίου Άγιος Θεόδωρος

Με ιδιαίτερη Εκκλησιαστική λαμπρότητα, και με την συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου, ο πολιούχος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελακίου του Δήμου Αμφιλοχίας, Άγιος Θεόδωρος.
Η Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και με το πέρας αυτής, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Θεοδώρου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού. Στο τέλος ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να ψάλλουν το Εθνικό Ύμνο.

Τη θρησκευτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γιώργος Κατσούλας, οι Αντιδήμαχροι κ.κ. Νίκος Νίκας και Λεωνίδας Κατσαντάς, ο δημοτικός σύμβουλος και Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοπίδης και της Κοινότητας Αμπελακίου κ. Ρήγα – Παππά Μαρία.

Share

Ένα σχόλιο

  1. Γιάννης Χαλεπας says:

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Μαρτίου η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρού με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στο καφενείο του Θωμά Ζούμπου στο Λουτρό. Προβλήθηκε η ταινία «Δυο ημέρες, μια νύχτα» των αδελφών Νταρντέν, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Παρθενια Κατσαντα μας θύμισε τη σπουδαιότητα της γιορτής αυτής και τους αγώνες και τις θυσίες των γυναικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*