Με επιτυχία και κέφι μέχρι πρωίας ο ετήσιος χορός του Παναμβρακικού

Με επιτυχία και κέφι μέχρι πρωίας ο ετήσιος χορός του Παναμβρακικού

Στην ψαροταβέρνα «Φάρος» στη Μπούκα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός της ομάδας του Παναμβρακικού Μπούκας, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Άνθρωποι των σπορ, αλλά και φίλοι, παρευρέθησαν στην εκδήλωση ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του Παναμβρακικού Μπούκας, που τα δύο τελευταία χρόνια, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στα γήπεδα.
Την εκδήλωση, άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της ομάδας από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, επισημαίνοντας τους στόχους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους με αναμνηστικά μετάλλια οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Κοτρώτσος και Ντελής, ο προπονητής της ομάδας Γ. Μακρής και ο δημοσιογράφος κ. Παπαϊωάννου.
Ακολούθησε χορός και τραγούδι, ενώ η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά η οποία ενίσχυσε σημαντικά το ταμείο του συλλόγου για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

xoros-panamvrakikou xoros-panamvrakikou1 xoros-panamvrakikou2 xoros-panamvrakikou3 xoros-panamvrakikou4 xoros-panamvrakikou5 xoros-panamvrakikou6 xoros-panamvrakikou7 xoros-panamvrakikou8 xoros-panamvrakikou9 xoros-panamvrakikou10 xoros-panamvrakikou11 xoros-panamvrakikou12 xoros-panamvrakikou13 xoros-panamvrakikou14 xoros-panamvrakikou15 xoros-panamvrakikou16 xoros-panamvrakikou17 xoros-panamvrakikou18 xoros-panamvrakikou19 xoros-panamvrakikou20 xoros-panamvrakikou21 xoros-panamvrakikou22 xoros-panamvrakikou23 xoros-panamvrakikou24 xoros-panamvrakikou25 xoros-panamvrakikou26 xoros-panamvrakikou27 xoros-panamvrakikou28 xoros-panamvrakikou29 xoros-panamvrakikou30

Photos: Giorgos Ntaikos

 

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*