“Μεθυστικό Σαββατοκύριακο ” στα Γιάννενα ,με το 2ο “Τσίπουρο Fest” να κλέβει την παράσταση!

“Μεθυστικό Σαββατοκύριακο ” στα Γιάννενα ,με το 2ο “Τσίπουρο Fest” να κλέβει την παράσταση!

“Μεθυστικό Σαββατοκύριακο ” στα Γιάννενα ,με το 2ο “Τσίπουρο Fest” να κλέβει την παράσταση!

Ενα Σαββατοκύριακο  διαφορετικό για τους Γιαννιώτες αλλά και για όσους έτυχε να βρίσκονται στην πόλη, ήταν αυτό της 30ης και 1ης Δεκμβρίου ,με το “2ο Τσίπουρο Fest “στην κεντρική πλατεία να σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία!!
Με άρτια οργάνωση απο πλευράς του Δήμου , τα καζάνια “πήραν “φωτιά και το αγαπημένο παραδοσιακό  ποτό έρεε άφθονο  και δωρεάν  για τους λάτρεις του είδους !
Ετσι στήθηκε το μεγάλο  γλέντι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης!Τα προβλήματα ,τα άγχη ,οι λογαριασμοί και τα χαράτσια αφέθηκαν για λίγο στην άκρη προκειμένου να γεμίσουν οι μπαταρίες και να γίνει ένα μικρό διάλειμμα στη γκρίζα καθημερινότητα όλων…και απο τη μεγάλη προσέλευση ,φάνηκε καθαρά , πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε όλοι μας να ξεδώσουμε ,έστω και για λίγο…
Το 2ο Τσίπουρο Fest, διοργάνωσαν  το Γραφείο Τουριστικής Προβολής κι Ανάπτυξης του Δήμου και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.
Δε θα μπορούσε  φυσικά να λείπει και η ζωντανή  παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα των Κώστα Βέρδη, Γιώργου Πατσούρα, Βασίλη Τσίκα, Διαμαντή Παπαναστασίου και Σωτήρη Κατσούρα .
Το Σάββατο το Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα  είχε  τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Κρητών Ηπείρου,  της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, των ΚΑΠΗ της πόλης και του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων,ενώ σήμερα Κυριακή  εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα  Σαρακατσανάκια – Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων & τoυ παιδικού τμήματος Παραδοσιακών Χορών -Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και τι δήλωσε στο epirus-tv-news για το ξεχωριστό αυτό διήμερο απο την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών , ο κ.Στέφανος Ζέρβας.

 

πηγή:epirus-tv-news.blogspot.gr

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*