Μαχαίρωσαν μαθητή στον Εύοσμο – Τι καταγγέλλει ο πατέρας

Μαχαίρωσαν μαθητή στον Εύοσμο – Τι καταγγέλλει ο πατέρας

Θεσσαλονίκη: «Η βια προστατεύεται από τους καθηγητές», λέει ο πατέρας του παιδιού που έπεσε θύμα bullying στον Εύοσμο.
Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά bullying που καταγράφονται τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας. Ο πατέρας ενός μαθητή μίλησε για τις φρικαλεότητες που βίωνε ο γιος του στα χέρια των συμμαθητών του, τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο πατέρας ανέφερε, στον Focus FM, ότι ο γιος του δέχεται επιθέσεις από μία ομάδα περίπου 10 παιδιών, για τις οποίες έχει ενημερώσει πολλές φορές και τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Και συμπληρώνει ότι «αυτή η βια, προστατεύεται από τους καθηγητές του και τους γονείς συγκεκριμένων μαθητών».
«Προσπάθησα να δώσω λύση μόνος μου, έχω επισκεφθεί το σχολείο περισσότερες από 25 φορές. Έχω πάει και στην Πρωτοβάθμια. Το παιδί μου έχει υποστεί ξυλοδαρμούς, άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Φτάσαμε στο σημείο εκτός ωραρίου να τον μαχαιρώσουν στη δεξιά ωμοπλάτη», είπε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: «Στο σχολείο κάθε φορά που ο μικρός διαμαρτύρεται, η δασκάλα τον προτρέπει να συνεχίσει να “παίζει” με τους φίλους του, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πρόκειται για ένα φυσιολογικό και πολύ κοινωνικό παιδί, που παρενοχλείται ακόμα και όταν βρίσκεσαι μαζί με φίλους του. Κάποια στιγμή που προσπάθησε η γυναίκα μου να το συζητήσει με τη μητέρα ενός από τα παιδιά που δημιουργούν το πρόβλημα, δέχθηκε και η ίδια επίθεση. Σκοπεύω να κινηθώ πλέον νομικά, κατά του σχολείου και παντός υπευθύνου, Τα περιστατικά βίας στα σχολεία πρέπει να καταγγέλλονται αμέσως. Ας σκεφτούν όλοι ότι είναι πολύ κοντά στο να συμβεί το κακό στο δικό τους το παιδί».

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*