Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακρινίτσα: «Βοήθεια, έχει έρθει να μας σκοτώσει» – Τα δραματικά λεπτά της τραγωδίας

Δημοσιεύτηκε

στις

56

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα αλλά και το πανελλήνιο από την αγριότητα του διπλού φονικού με θύματα μια 28χρονη και τον 30χρονο αδελφό της. Ο δράστης της διπλής δολοφονίας οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τον 31χρονο πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας που μαχαίρωσε την ίδια και τον αδελφό της θανάσιμα μέσα στο πατρικό σπίτι τους.
Το φονικό έγινε γύρω στις 8 μ.μ. όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι των πεθερικών του όπου ζούσε και η πρώην σύζυγος με το δύο ετών παιδάκι τους, και η οποία είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, καθώς η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί. Ο δράστης έπειτα από έντονο καβγά μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο, ενώ μαχαίρωσε θανάσιμα και τον αδελφό της που κλήθηκε από διπλανό χωριό όταν ακούστηκαν από γείτονες οι φωνές στο σπίτι, και πήγε να βοηθήσει. Ο δράστης σύμφωνα με την ΕΡΤ1, διέφυγε με το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς μια αγροικία που έμενε προς την περιοχή μεταξύ Άνω Λεχωνίων και Αγίου Βλασσίου για να συλληφθεί γύρω στις 9:30 μ.μ. από την αστυνομία. Λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο. Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές
Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχτηκε στο “100” από την 28χρονη. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η γυναίκα φώναζε λίγα λεπτά πριν από τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας “βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας». Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Αμέσως ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί. Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Πηγή πληροφοριών: ΕΡΤ1/ thenewspaper.gr
Πηγή φωτό: ΕΡΤ1

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *