Μάθε «Πού Ανακυκλώνεις» στον Δήμο Αρταίων & Μπες στο παιχνίδι της επιβράβευσης

Μάθε «Πού Ανακυκλώνεις» στον Δήμο Αρταίων & Μπες στο παιχνίδι της επιβράβευσης

Ψηφιακός χάρτης με όλα τα σημεία ανακύκλωσης

Το Followgreen Δήμου Αρταίων, με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των λειτουργιών, παρέχειακόμα μία καινοτόμα υπηρεσία στους δημότες. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμοςπροσφέρειολοκληρωμένη πρόσβασηστα σημεία ανακύκλωσης, υπό τη μορφή ψηφιακού χάρτη(Βρείτε τον χάρτη εδώ: www.followgreen.gr/arta/recyclebucket).
Οι δημότες κάνοντας χρήση της υπηρεσίας θα μπορούν να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα τα πιο κοντινάσημεία ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα θα ενημερώνονται για το τιυλικά μπορούν να ανακυκλώνουν ανά «ρεύμα», κάνοντας χρήση του κινητού ή του υπολογιστή τους.
Επιπλέον,ως επιβράβευση της προσπάθειας όλων των δημοτών για ανακύκλωση, το Followgreenπροσφέρει δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για ένα «Smartphone», καθώς και δωρεάν λήψη της εφαρμογής «Followgreenapp» σε Appstore και Googleplay, για να έχουνεύκολη πρόσβαση στον χάρτη, όπου κι’ αν βρίσκονται!
Λάβετε μέρος στην κλήρωση εδώ:
www.followgreen.gr/arta/offer/search

Αναλυτικότερα, για τη Διαλογή στην Πηγήο Δήμος διαθέτει τους εξής κάδους:
• Μπλε κάδοι (Δείτε αναλυτικά τι ανακυκλώνεται και τι όχι εδώ https://bit.ly/2l8oWq8)
• Κώδωνες (Γυαλί)
• Κάδοι Ανακύκλωσης Συσκευών (ΑΗΗΕ)
• Ειδικοί Κάδοι Ανακύκλωσης Συσκευών (Λαμπτήρες)
• Κάδοι Ανακύκλωσης της ΑΦΗΣ (Μπαταρίες)

Επιπλέον,στη σελίδα «Μάθε πού ανακυκλώνεις» οι δημότες έχουν δυνατότητα να βρουν πληροφορίες,όσον αφορά τα είδη που μπορούν να συνεισφέρουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, μέσω τουΚοινωνικούΠαντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου, λαμβάνοντας κουπόνι επιβράβευσης 150 πόντων.

Share

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*